- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Colos1
őstag
Hali!
Kérdés. 32 bites Home Premium -om van.
Bekapcsolás után 5 perccel, a Local System Network Restricted háttérprioritással elkezdi zabálni a HDD -t.
Ezután a rendszer válaszideje nagymértékben lecsökken, pl. Firefox indítása közvetlenül a bootolás után 4...5 sec 70...100% -os HDD kihasználtség mellett, de ha a rendszerindítás után megvárom, hogy a fenti folyamat lefusson, akkor csak kb 1..2 sec lesz úgy, hogy a HDD 5...10% -ban megy!!!
Ez természetesen nem csak a firefoxnál, mindegyik programnál ez a helyzet. Ilyenkor olyan sebességgel indulnak elsőre, minta már egyszer el lettek volna indítva.Ez a folyamat gyorsít-e? (Néztem a "resmon" -ban, gyakorlatilag a teljes vinyó tartalmát felsorolja nekem)
Ha igen, akkor hogyan tudom beállítani (egyáltalán be tudom-e), hogy azonnal indítás után fusson le, és ne kelljen rá 5 percet várni? (Gondolom "késleltetett indítással" indul.)Köszi!
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3G I 4GB I 500GB I DVDRW I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez természetesen nem csak a firefoxnál, mindegyik programnál ez a helyzet. Ilyenkor olyan sebességgel indulnak elsőre, minta már egyszer el lettek volna indítva.