Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
Pá
addikt
Nah megpróbálom kicsit összeszedettebben.
Az a bajom, hogy a win7 ezt az otthoni csoport dolgot erölteti, ami nagyon kényelmes lenne ha a laptopon is win7 lenne. De nem az van.
1. A PC-m látja a laptop filejait, ez a rész ok.
2. A laptop is látja a PCt, illetve az azon megosztott mappákat.
3. Van egy könyvtár zenékkel a PC-n, azt sikerült tökéletesen megosztani a laptoppal.
4. Van egy könyvtár filmekkel, azt ugyanúgy próbáltam megosztani, mint a zenéset, de a laptop csak a mappákat látja, magukat a film fileokat nem.
5. Van egy teljes particióm, azt nem engedi a hagyományos megosztással megosztani, mint az előző két mappát, így speciális megosztással próbálkoztam. A laptop látja a particiót és a főkönyvtárában az összes mappát, de a mappákba már nem tudok belépni, mert nincs engedélyem.
6. A mappákat úgy osztottam meg, hogy tulajdonsáfok/megosztás/hozzáférés engedélyezése --> everybody
7. A munkacsoportok neve sem egyezik (a laptopon MSHOME a PC-n Workgroup) de gőzöm sincs hol tudom ezeket megváltoztatni.
8. A tököm tele van már vele+1 A PCn win7 van és kábellel csatlakozik a routerbe, a notin Vista van és wifin megy a jel
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest