Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Laccoss
üzenetére
Hogymi? Dehogyis!
Csak pusztán arra gondoltam hogy az XP-hez képest többet e fog fogyasztani a gép ha leváltom egy Win 7 x64-re.Az előző gépem amúgy egy 3.0Ghz Northwood P4 volt szóval nem olyan durva mint a Prescott, de én is szoktam használni energiagazdálkodó progit, remélem Win 7-en is fog majd működni (Gigabyte féle Easy Saver).
Gorneck #16788: Ok, köszi neked is a választ. Amúgy 4670-em van, nincs rajta külső tápcsati gondolom Aero miatt többet eszik majd, de hát csak nem fog meglátszani a villanyszámlán

Látom neked is olyan lapod meg procid van mint nekem (bár az én alaplapom MA-770T, nem tudom mi a különbség a kettő között), csak én a procit nem húzom és maradt a gyári hűtő, így is 30-35 fokon tartja idle.
Aktív témák
- E-roller topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- bambano: Bambanő háza tája
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak pusztán arra gondoltam hogy az XP-hez képest többet e fog fogyasztani a gép ha leváltom egy Win 7 x64-re.