- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem a verzió ugyanaz, mint amit már feltettem pár hete, amikor megjelent a magyar.. Ha jól láttam akkor ugyanaz, azt nem értem, hogy minek telepítette megint.
Mert még mielőtt elkezdte telepíteni a frissítést, megnéztem a verziószámot, és frissítés után ugyanaz volt.. És ugyanúgy feltette, kitette az ikont az asztalra meg ilyesmi, szal nem tom..Nah most utólag belegondolva, lehet mégsem UA, lehet, hogy 1911 volt, na nem tom, bakkR, nah mindegy végülis.

Mellesleg nekem jó ideje írjkála a WU az MSE frissítéseket. Attól függetlenül, hogy magától frissítget.
Szal ettől függetlenül írkálta az update... Most ez annyiban más, hogy ha nem tölti le, akkor max mutatni fogja az Update, ha ráböx a frissítésre, legalábbis gondolom, mint a bétánál volt. Mi a ver. száma az MSE-dnek?
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert még mielőtt elkezdte telepíteni a frissítést, megnéztem a verziószámot, és frissítés után ugyanaz volt.. És ugyanúgy feltette, kitette az ikont az asztalra meg ilyesmi, szal nem tom..