Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem a verzió ugyanaz, mint amit már feltettem pár hete, amikor megjelent a magyar.. Ha jól láttam akkor ugyanaz, azt nem értem, hogy minek telepítette megint.
Mert még mielőtt elkezdte telepíteni a frissítést, megnéztem a verziószámot, és frissítés után ugyanaz volt.. És ugyanúgy feltette, kitette az ikont az asztalra meg ilyesmi, szal nem tom..Nah most utólag belegondolva, lehet mégsem UA, lehet, hogy 1911 volt, na nem tom, bakkR, nah mindegy végülis.

Mellesleg nekem jó ideje írjkála a WU az MSE frissítéseket. Attól függetlenül, hogy magától frissítget.
Szal ettől függetlenül írkálta az update... Most ez annyiban más, hogy ha nem tölti le, akkor max mutatni fogja az Update, ha ráböx a frissítésre, legalábbis gondolom, mint a bétánál volt. Mi a ver. száma az MSE-dnek?
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert még mielőtt elkezdte telepíteni a frissítést, megnéztem a verziószámot, és frissítés után ugyanaz volt.. És ugyanúgy feltette, kitette az ikont az asztalra meg ilyesmi, szal nem tom..