Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Pár napja az asztal bal felső sarkában egy fehér képpont jelent meg. Nem monitor pixelhiba, mert ha átrakom bal oldalra vagy fentre a tálcát, akkor a fehér pixel is odébb ugrik kicsit, szóval szoftveres. ATI videokártyám van (HD4670), a Win7 alá semmi drivert nem telepítettem hozzá, úgy megy ahogy alapból felismerte. És mondom, csak pár napja jött elő ez a probléma, hónapokig semmi. Van valakinek tippje, hogy mit lehet ellene tenni? Másnál is előjött ez a hiba? Az én egyetlen ötletem az ati driver feltelepítése, de még nem próbáltam.
A jó része a dolognak az, hogy most kiderült: képtelen lennék elviselni egy pixelhibás monitort.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 12/18 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0372AB
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest