Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
Szellem.
üzenetére
Most per pill épp az van fent, egy eredeti W7 64 bit
semmivel sem rosszabb mint a "kokányolt szar", és pendriveon van 32 és 64 bites W7 "összegyúrva" amit külön tudtam telepíteni 32bites és 64 btes formában egyaránt.7 éves AMD konfigra felraktam a 32 bites részét, és működik tökéletesen
szal azt a bizonyos nobel díjat, vagy legalábbis a pénz-t amit a nobel díjért kap utalhatod is
Torkonak vagy Szabynak
na meg az UAC bekapcsolásáról is megvan a véleményem
ha valaki ért hozzá UAC-t bekapcsolni baromság, csak időt pocsékol vele, hogy mindent külön rendszergazdaként kell futtatni, ha kipróbál valamit. Aki meg balfasz, tök mind1, hogy be volt e kapcsolva vagy nem, megkérdi tőle, hogy biztos úgy akarod futtatni és rányom bőszen, hogy igen.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Diablo IV
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen TV-t vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Windows 10
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
semmivel sem rosszabb mint a "kokányolt szar", és pendriveon van 32 és 64 bites W7 "összegyúrva" amit külön tudtam telepíteni 32bites és 64 btes formában egyaránt.