Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
pete_21
üzenetére
Ja vga drivert én is szoktam csekkolni, bár most még az 9.10 es ati van fent azt hiszem. Működik jól annyira nem zavar, de más drivert nem kellett felraknom win7 alá vitte mindenemet rendesen. Illetve a régi labtec webcamerámat nem de az Vistán se ment vettem Tescoban valami Technika márkát ami a tesco saját márkája ha beszarik cserélik azonnal 1 évewn belül 2 ezerért headsettel, na az működik rendesen
A labtecet nem értem miért nem ment igaz valami 5-6 éves alap de lehetett volna drivert csinálni hozzá rendeset 
Aktív témák
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Androidos tablet topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A labtecet nem értem miért nem ment igaz valami 5-6 éves alap de lehetett volna drivert csinálni hozzá rendeset