Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, remélem, hogy a megfelelő helyen vagyok.
Nemrég (két napja) feltelepítettem a win7-et. Xp mód nincs rajta, szerintem nem is kell, meg nem is szeretném, hogy mégtöbb helyet foglaljon az oprendszer, amiket eddig használtam, kis túlzással mindegyik program fut rendesen, és pont "a kis túlzás" miatt írok ide: a vírusirtó ill. a tűzfal, (Nod+Outpost, eddig tökéletesen beváltak XP alatt) valamiért nem úgy működik, mint ahogy szeretném, nyilván kompatibilitási gondok lehetnek, a Nod még csak-csak, de az Outpost csak lélekben van jelen, elözönlöttek a reklámok, ebből gondolom, hogy valójában a win nem hagyja szóhoz jutni.
Beállítottam, hogy XP sp2-es környezetben kezelje őket(ezt ajánlotta fel), de így sem az igazi.
Azt kérdezném tőletek, hogy milyen vírusirtót és tűzfalat lehet használni win 7 alatt, nyilván a beépített tűzfallal nem megyünk messzire
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Üdv.
Aktív témák
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Suzuki topik
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest