- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- perge666: Anbernic kézikonzolok
Aktív témák
-
szesa
senior tag
Kivagtam minden kartyat a gepbol a vid+halokartya kivetelevel. Igy mar mas hibaval szal ell (vidkartya driver-re hivatkozva - de massal lesz a gond 3 kulonbozo verzioju drivert probaltam mindegyikkel szinten randomba elszall)
Lehet hogy a BF6 nem birja GF2ti-t :( -
szesa
senior tag
Udv!
A support ms-en olvastam, hogyha a Bisoban (ACPI)manualisan be akarom allitani a slotokhoz rendelt megszakitasokat, akkor 'AGY"O Win2k telepitsem ujra a rendszert!!!
Ha ez igaz en lehidalok...
A k**va winfos a gepemben levo 5 db kartyabol 4 hez ugyan azt az IRQ-t, szam szerint a 11-est rendelte hozza meg anno. Azota (kb 2 honapja) beszereztem 2 uj kartyat (egy vidkartya+egy pctv kartyat). Amiota ezek vannak rendszeresen kekhalalozik a windows (ki is irja hogy IRQ hivatkozasi hiba).
A Biosban atallitottam a megszakitasokat, bootolasnal latni is a tablazatban hogy meik eszkoz meiket hasznalja. Win2kba azonban ennek semmi hatasa, mivel felulbiralja a Bios bealltiasait - viszont modositast nem enged!
Kiprobaltam sokmindent, uj procit, uj ramot, regi vidkartyat es bizony mindenhogy mukodik a rendszer kiveve ha a 2 uj kartya egyutt megy. (win98 alatt nem fagynak!) A driverekkel sincs gond ujak vannak fent (alaplap bios is uj maramennyire ez elmondhato egy BF6-rol).
Talalkozott -e mar vlaki ezzel a problemaval (win2k & irq modositasok).
Barmi otleltet szivesen vennek, csak ne kelljen ujratelepiteni a rendszert mert abba beleoszulnek (maga az install nem veszes de ahany drivert s egyeb progit kene feltenni es egyesevel beallitagatni arra mar nem lenne turelmem :( )
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest