Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Microsoft store auto update problémám van. Két win11-es gépemen is ugyanaz a gond, a microsoft store auto update nem kapcsolható, ki van szürkülve. Volna valami ötletetek?
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Próbáltam használni a keresőt, de nem találtam semmit, és még a google sem a barátom. Pár hete megjelent a tálcán windows biztonság ikonon egy felkiáltójel. Rányomva megnyílik a win biztonság, majd egy-két másodperc múlva magától bezáródik. Lányom laptopján ugyanez.
Ha a Gépház - Adatvédelem és biztonság - Windows biztonság irányból megyek, akkor megnyílik.
Az eszközbiztonságnál van felkiáltójel, de azt megnyitva minden jónak tűnik.Volna rá ötletetek?
-
Elemental
addikt
Sziasztok!
Most találkoztam először a win11-gyel.
Pár kérdésem volna, amire nem találtam választ a neten.
Microsoft accounttal vagyok bejelentkezve. Állítottam be pin kódot is. Amikor inditom a wint, kéri a pint. Ezt valahogy ki lehetne kapcsolni? Tehát úgy szeretném elindítani a laptopot, hogy ne kérjen jelszót.
A másik, hogy a tálca ikonokat, amik alap esetben jobb oldalt vannak, be lehet úgy állítani, hogy folyamatosan mindegyik megjelenjen? Csak olyan opciót találtam, ahol egyenként lehet őket láthatóvá tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest