Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
westlake
üzenetére
• Download Official Windows 11 ISO file from Microsoft
• UUP Dump - Download Windows Insider ISO / Friss windows iso készítés UUP dump-al
• Find Build and Version of Windows 11 Installation ISO or USBIgen, stimmelnek a buildszámok, az ElevenForum is ezeket írja, meg az MCT-s ISO-fájlt gyakrabban frissíti a Microsoft, ami jelenleg most teljesen naprakész (26200.7462). De amúgy nem feltétlen szokott mindig az lenni, biztosan olyat pl. az UUP dump módszerrel lehet kreálni.
-
kezo0
addikt
válasz
nokiauser
üzenetére
Olvass vissza, épp ez az, hogy tudok róla!
Az sem akart felmenni sehogy sem, és egyelőre a letölthető ISO-ban még a 6899 van! Egy hete kínlódtam vele, szóval most egy lélegzetvételnyi időre jó nekem a 6899 is…
Holnapra úgyis megtalálja a WU magától is az új buildet.
(Sőt, UUP Dump-ról már egy ilyet is le lehetne szedni:
) -
King Unique
titán
válasz
rgeorge
üzenetére
Akkor miért nem Windows 11 24H2 verzióra upgrade-elsz a Microsoft szoftverletöltő weboldaláról letölthető aktuális 24H2 ISO-val, meg ha még hivatalosan nem is jelent a 25H2 verzió?
Ami ha felmegy és annyira nem bírsz pár hetet várni a 25H2 hivatalos megjelenéséig, akkor 24H2-re rá lehetne engedni az előbb linkelt 25H2 eKB-t.
Ahol ez egyben egy teszt is lehet arra, hogy most esetleg az UUP dump ISO-val van gond, vagy egyébbel, mert ha a microsoftos 24H2 ISO-val gond nélkül megy az upgrade, illetve a nem támogatott CPU miatt a szokásos trükközéssel, akkor lehet az előbbivel. -
Armagedown
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Megoldható az UUP Dump segítségével.
Ehhez a ConvertConfig.ini fájlban a CustomList opciót 1re kell állítani, utána pedig CustomAppsList.txt szerkesztésével beállíthatod, hogy mit akarsz telepíteni.
Csak haladó felhasználóknak ajánlom, aki tudja, hogy melyik app mire jó!!!
A másik lehetőség az MSMG Toolkit -
King Unique
titán
válasz
westlake
üzenetére
Ha már kukacoskodás, akkor ez sem teljesen helytálló, mert pont az UUP dump weboldalon láttam a 25H2 Dev ge_release kategóriát 26200 és 26220 buildszámmal, de valóban van külön 26200-as 25H2 is, utóbbi lesz akkor kiadva hivatalosan 25H2-ként.
-
westlake
félisten
Retail. Ennek nevezik a default terjesztési csatornát is. Így nevezi az UUP dump site is és így nevezik a külföldi szakmai fórumokon is. Nem én találtam ki, mert szimpatikus a kifejezés. Persze vitatkozhatunk rajta, hogy mi a hivatalos neve. Én még nem láttam, hogy a Microsoft bárhogy is nevezte volna, mivel ez az alapértelmezett. Csak az ettől eltérőt nevezték el egyértelműen. De ha neked van erről plusz információd, akkor ne tartsd magadban.
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown
üzenetére
Az nem újdonság hogy az UUP dump weboldalon nem kizárólag csak a standard "patch kedden" kiadott "B" kumulatív frissítéssel integrált Windows 10/11 ISO-fájlok tölthetők le, hanem az OOB és preview "C" / "D" kumulatív frissítésekkel integrált legfrissebbek is.
+ Az Insider Preview Beta / Release/ Dev / Canary Channel ISO-k is, oda van írva a weboldalon, ki lehet ezeket külön választani.Egyébként meg a Windows 11, version 24H2 update history, az ott lévő buildszámok a mérvadók, ami attól eltérő, az mind Insider Preview.
Érdekes amúgy hogy a 24H2 verziónál még csak a standard "patch keddi" "B" kumulatív frissítés lett kiadva, ellenben a 23H2 verziónál a "B" mellett egy OOB és egy "D" is, amit UUP dump is lekövet a 22631.5840 buildszámmal. -
Geth
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
A megfejtés, hogy az UUP Dump-ra nem csak azok a build-ek kerülnek ki, amik általánosan elérhetővé válnak, hanem például a Release Preview Channel-re kikerültek is.
Konkrétan itt van a 21-én kiadottról több infó. -
Armagedown
őstag
Az UUP Dump oldalra miért kerülnek fel buildek a patch kedd után?
Hibás volt és így javították?
Itt konkrétan a most 21.én kiadottra gondolok. -
King Unique
titán
Find Build and Version of Windows 11 Installation ISO or USB
A #25790 számú hozzászólásban eleve linkelve lett a fenti útmutató, amit úgy látszik nem sikerült megfelelően értelmezni, ez itt a probléma.

Nem a DISM verziószáma kell, hanem az ISO-fájl verziója, lásd alatta Version és ServicePack Build.
Teljesen naprakész ISO, UUP dump, stb. témában lásd #23814.
Az UUP dump és egyéb hasonló letöltési források a Microsoft letöltőszervereit használják, arra mutató letöltési linkeket generálnak, ami okán nyilván megbízható letöltési forrásnak tekinthetők. -
Geth
veterán
A képen a DISM verzióját látod, az ritkábban frissül, mint a rendszer.
2 perce letöltött MCT-s iso-ban az install.esd-t felmount-olva és lekérdezve az image verzióját:
Image Version: 10.0.26100.2033
Ez októberi.Az UUP dump is végső soron MS szerverekről szedi a mókát, abszolút megbízható. Fent van a forrása is az oldalnak, hash-ek ellenőrizhetőek.
-
coco2
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Ki van zárva,...
Félre ne értsd, nem ér meg nekem vitát, de ha van egy olyan szempont is, hogy a tényekben tisztán lássunk, akkor #25557-nél találsz egy dátumot arról, mikor volt, amikor kérdeztem - és utána csináltam. Az mct elpepecselt neten letöltéssel, meg az usb drive kiírással. A mappáknál ott a dátum:

Annyi ideig tartott el. És azon a drive-on ezt látom:
Más.
Van a UUP dump weboldal. Vannak ott mindenféle verziók. Mennyire megbízható az a forrás?
-
King Unique
titán
válasz
szasanyi
üzenetére
• Find Build and Version of Windows 11 Installation ISO or USB
Az MCT-vel a leírás alapján jelenleg a 26100.2033 buildszámú 24H2 ESD ISO tölthető le, ami 2024 októberi állapot, vagyis nem a legfrissebb novemberi (26100.2314).
De ez nem feltétlen gond, mivel telepítés után a Windows Update hamar naprakészre frissíti a rendszert a legutóbbi kumulatív frissítések (LCU) letöltésével és telepítésével.• RG-Adguard (TechBench folytatása)
• Friss windows iso készítés UUP dump-al
• UUP Dump - Download Windows Insider ISOHa teljesen naprakész Windows 10/11 ISO kell, akkor azt az RG-Adguard és UUP dump weboldalakról lehet beszerezni, amik rendszerint a Microsoft szervereire mutató letöltési linkeket generálnak, vagyis megbízható forrásnak tekinthetők.
-
King Unique
titán
válasz
expendables
üzenetére
Akkor ott driveres probléma lehet, vagy egy 3rd party program okozza. Vagy mégsem felelnek meg a beállítások minden rendszerkövetelménynek, meg ha a Secure Boot ki van kapcsolva, netán UEFI helyett még Legacy (CSM) mód szerint lett telepítve a Windows 11.
A Microsoft konzumer szoftverletöltő weboldaláról mindig az aktuális verzió telepítője tölthető le, ami a Windows 11-nél jelenleg a 24H2. Régebbi verziót, pl. 23H2-t az UUP dump weboldalról letölthető parancssori eszközzel lehet létrehozni, de az hardver- és időigényes lehet (példa). Korábban még a TechBench volt opció és egyszerűbb is a közvetlen ISO-fájl letöltéssel, de azt elkaszálták, az új projektnél meg csak spéci regisztráció után lehet letölteni.
-
King Unique
titán
válasz
Busterftw
üzenetére
A 24H2 verzió hivatalosan még nem is lett kiadva a "nagyközönségnek", a Microsoft szoftverletöltő oldalán is 23H2 verzió van jelenleg. Vagyis alapesetben bőven jó az, ha most 23H2 verzió van letöltve és telepítve, majd az később frissítve 24H2 vagy egyéb újabb verzióra (pl. 25H2). + Ugye nem muszáj mindig azonnal frissíteni ha megjelenik egy-egy újabb verzió, pl. a Home és Pro kiadásoknál a 23H2 verzió 2025. november 11-ig támogatott, vagyis a 24H2 akár ki is hagyható és a támogatás lejárta után már 25H2-re lehet frissíteni, ha az megjelenik addigra.
Ha saját felelősségre mindenképpen 24H2 verzió letöltése és telepítési a cél, akkor letöltési forrásként marad jobb híján pl. az UUP dump.
-
DellFan
csendes tag
UUP dump-ról letöltött ISO-val telepítettem a 24H2-t és nem volt bejelölve a .NET framework 3.5 integrálása. A Windows Update sem installálta telepítés után.
Eddig nem hiányolta semmi, ezen a gépen egyébként sem futnak külső alkalmazások és játékok.
Érdemes telepíteni ennek ellenére vagy várjam meg amíg kéri valami? -
-
King Unique
titán
válasz
heavygrip
üzenetére
Az MCT a Windows 10-nél a
19045.2965, a Windows 11-nél pedig a22631.2861buildszámú ISO-t tölti le a linkelt leírások alapján, amik nem teljesen naprakészek, ha megnézzük a Windows 10 update history és Windows 11 update history aktuális buildszámait (19045.4291/22631.3447). Vagyis ezeknél a telepítés után elvileg még naprakészre kell frissíteni a rendszert, letölti a Windows Update a legutóbbi "B" kumulatív frissítést (LCU), hacsak nem lett már az ISO-fájl létrehozásánál beleintegrálva, bár olyan opció elvileg az MCT-s in-place upgrade-nél szokott lenni.Friss windows iso készítés UUP dump-al
Ha teljesen naprakész Windows 10/11 telepítő (ISO-fájl) kell, akkor olyat az UUP dump módszerrel lehet legenerálni. De amúgy nem feltétlen akkora létszükséglet, mivel a microsoftos standard ISO-nál sem tart sokáig telepítés után a frissítés, meg eleve csak a legutóbbi kumulatív frissítéseket tölti le ilyenkor a Windows Update.
De mindegy, a lényeg hogy sikerült és igen, érdemes aktualizálni a telepítőt még az előbbi esetben is.

-
King Unique
titán
válasz
Janika(1982)
üzenetére
• How to create bootable USB drive for Windows 11 with Rufus
• Friss windows iso készítés UUP dump-alVannak egyéb letöltési opciók is, nem kizárólag csak a Microsoft szoftverletöltő oldala.
-
-
-
King Unique
titán
válasz
GébrieL
üzenetére
• UUP Dump - Download Windows Insider ISOSzerintem világosan szemlélteti a magyar és az angol nyelvű útmutató is, hogyan kell használni az UUP dump weboldalt, az onnan letölthető parancssori eszközzel ISO fájlt generálni, stb. Ahol az egyik előző válaszban már le lett írva, sőt linkelve is, hogy Windows 11 22H2 verziónál jelenleg a 22621.1413 buildszámú ISO a legújabb, illetve az opcionális "C" / "D" kumulatív frissítéssel a 22621.1485.
-
King Unique
titán
válasz
GébrieL
üzenetére
• Talán nem elég egyértelmű a "Friss windows iso készítés UUP dump-al" bejegyzésben leírtak, ha teljesen naprakész (22621.1413) Windows 11 22H2 ISO-fájl kell?
• Talán nem elég egyértelmű a "Download Official Windows 11 ISO file from Microsoft" útmutató és a Microsoft szoftverletöltő oldala a 22621.525buildszámú Windows 11 222H2 ISO-fájl letöltéséhez, + az MCT / Rufus használata a telepítési adathordozó elkészítéséhez, valamint a "Check for Windows 11 Updates" útmutató telepítés után a rendszer frissítéséhez?
• Jelenleg a 22H2 verzió a legújabb a stabil ágon, tehát annál most új funkciófrissítést nem telepít a Windows Update, a 23H2 verzió várhatóan majd csak valamikor ősszel jelenik meg. -
King Unique
titán
válasz
GébrieL
üzenetére
Ha teljesen naprakész ( 22621.1413 / 22621.1485) Windows 11 22H2 ISO-fájl kell, akkor olyat az UUP dump weboldalról letölthető parancssori (CMD) eszközzel lehet generálni, lásd a linkelt blogbejegyzést.

• How to create bootable USB drive for Windows 11 with Rufus
• TechBench,Másik lehetőség a Microsoft szoftverletöltő oldaláról az MCT-vel / direkt módon, vagy az előbbire mutató letöltési linkeket generáló TechBench, Rufus által letölteni az aktuális Windows 11 22 H2 ISO-fájlt, viszont az nem teljesen naprakész, hanem jelenleg
22621.525buildszámú.
De az utóbbi sem gond, mivel a tiszta telepítés után futtatható a Windows Update, ami eleve naprakészre frissíti a rendszert, letölti és telepíti a legutóbbi "B"kumulatív frissítést (jelenleg KB5023706), stb.• Check for Windows 11 Updates
• Check for and Install Optional Updates in Windows 11 (ez csak opcionális, nem kötelező) -
King Unique
titán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
• Az MCT-vel mindig az aktuális (legújabb) verziójú ISO-fájl tölthető le amit a Microsoft kiadott, ami a Windows 11-nél a V1-es 22H2 (22621.525) jelenleg, a megjelenéskor a22621.382buildszámú 22H2 ISO-t lehetett letölteni.
• Ha teljesen naprakész Windows 11 ISO-fájl kell, akkor olyat (22621.755) az UUP dump weboldalról letölthető CMD eszközzel lehet készíteni, lásd a "Friss windows iso készítés UUP dump-al" címú blogbejegyzésben leírtakat.
• Ahol a fájlkezelős tabok (fülek) amúgy egyik előbbi buildszámú Microsoft által kiadott (nem UUP) ISO-ban sincsenek, mivel azt a Windows Update-en a KB5019509 (22621.675) számú OOB (Out-of-band) kumulatív frissítés telepítésével kapta meg a Windows 11 22H2.
• Vagyis ha a jelenlegi V1-es (22621.525) 22H2 ISO-val telepít a felhasználó, akkor a fájlkezelős tabok megjelenéséhez még futtatni kell utána a Windows Update-et, ahol nem elég a KB5018427 (22621.674) számú havi "B" kumulatív frissítést telepíteni, hanem a "C" / "D" körös opcionális KB5019509 (22621.675) vagy KB5018496 (22621.755) számút is kell.
• Az egyéb lehetőségeket a fájlkezelős tabok engedélyezéséhez pl. a "How to enable tabs for File Explorer on Windows 11" cikkben leírtak szemléltetik, de akkor már inkább célszerűbb az előbbi módszerekkel (Windows Update vagy UUP dump ISO) megoldani. -
King Unique
titán
Ha minden igaz, akkor a Microsofttól jelenleg a 22000.318 buildszámú Windows 11 21H2 ISO-fájl tölthető le, tehát nem a teljesen naprakész 22000.978
De amúgy a 22000.318 buildszámú ISO sem gond, mivel utána futtatható a Windows Update és viszonylag hamar naprakészre frissül a Windows 11, meg a Windows Update ilyenkor eleve a legutolsó "B" összesítő frissítést (LCU) tölti le és telepíti, nem egyenként sorban az összeset, pont ezért összesítő frissítés.Ha teljesen naprakész Windows 10/11 ISO-fájl kell, akkor adott pl. az UUP dump, az onnan letölthető parancssori eszköz használatának lehetősége, lásd az alábbi útmutatót.
-
attilav2
őstag
válasz
pendre54
üzenetére
Nem magát az iso-t töltöd le onnan, hanem egy scriptet ami letölti a megadott bulid számnak megfelelő windows11 összetevőket a Microsoft szervereiről és a gépeden legenerálja az iso-t, ez a proci erősségétől és a ram mennyiségétől függően akár sokáig is tarhat. A topikban sokszor volt már szó az uup dump-ról, keress rá, leírást is készített valaki.
-
válasz
Impair1980
üzenetére
Ha semmi javítgatás nem segít, akkor UUP dump-ról készíts egy aktuális Win11 telepítőt, és azzal csinálj javító telepítést.
-
King Unique
titán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Download Official Windows 11 ISO file from Microsoft
Láthatod, hogy MCT-vel is jelenleg a 22000.318 buildszámú Windows 11 ISO-fájl tölthető le, a teljesen naprakész állapot viszont jelenleg a 22000.493 az Windows 11 update history szerint, vagyis az előbbi nem teljesen naprakész.
Ha teljesen naprakész (havi CU-kkal integrált), a legfrissebb buildszámú általános kiadásra szánt / Insider verziójú Windows 11 ISO kell, akkor adott az UUP dump weboldal, aminek használatát az alábbi útmutatók szemléltetik.
• UUP Dump - Download Windows Insider ISO -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Akkor, ezeken a lépéseken mentem végig, a
https://www.howto-connect.com/fix-error-0x800f081f-windows-10-update/
oldal alapján, amit linkeltél.1) dll rereg: kb. a felét nem tudja regisztrálni mert nem tartalmazza a rendszer alapból
2) chkdsk: nem talál hibát
3) dev mode: nincs bekapcsolva
4) hibaelhártó: 11-ben nincs ilyen, de lehalábbis én sehol nem találtam
5) win 11 home-ban nincs gpedit.msc és be sem lehet kapcsolni
6) ms upd cat: manuálisan telepítve sem megy fel
7) .net: amit fel engedett tenni feltettem, 4.8-ig megvan minden, feltettem az 5.0-át is de semmi változás
8) .net 3.5: telepítve van
9) reg: nincs alapból ilyen regisztrációs kulcs
10) a sok telepített program és játék miatt ezt nem csináltam meg(nincs energiám megint telepíteni meg letölteni 650GB-nyi játékot és 4órát elcseszni a programok újrateleptgetésével és az 5 email fiók újra beállításával)
11) 0x80070002-0x20007 SAFE_OS fázisban meghiúsult a telepítés egy -INSTALL_DRIVERS művelet közben22000.194-es ISO meg nem világos honnan letöltve
Ezt töltötte le a MediaCreationToolsW11!de ha teljesen naprakész kell, akkor adott az UUP dump módszer.
11) pontHa még a repair install sem fut le esetedben, akkor jól szét lehet ott csesződve a rendszer és nem csoda ha a Windows Update-es frissítés sem megy
kb.2 hete állítottam vissza, mert akkor meg az áruházas letöltések, gyári posta app és a fiók hozzáadás sem akartak működni, így még anno a gyári állapotról csináltam egy teljes Macrium-os mentést, azt állítottam vissza és teleptettem újra közel 700FB-nyi adatot a 2 belső SSD-re. -
King Unique
titán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Értelemszerűen az először a linkelt javítási módszereket mind ki kellene próbálni, amibe pl. ezen parancsok is beletartoznak, SoftwareDistribution mappa törlése majd restart és utána frissítés újrapróbálása, stb.
A repair install során eleve megtarthatók a személyes fájlok és a telepített alkalmazások, pont ezért jó módszer és nem kell a 0-ról újratelepíteni a rendszert, mint clean install esetén.
22000.194-es ISO meg nem világos honnan letöltve, amikor a 22000.318 (vagy újabb) az aktuális, de ha teljesen naprakész kell, akkor adott az UUP dump módszer.
Ha még a repair install sem fut le esetedben, akkor jól szét lehet ott csesződve a rendszer és nem csoda ha a Windows Update-es frissítés sem megy... A leírt hibaüzenetre a Microsoft fórumán vannak megoldási javaslatok, azokat lehet próbálgatni. -
King Unique
titán
válasz
juve600
üzenetére
Abban a cikkben lévő screenshot - ami az aktuális 3.17-es verziónál már ilyen - talán nem elég egyértelmű?

+ Ha UEFI-s PC, akkor az előbbi beállítástól függetlenül értelemszerűen UEFI szerint kellene telepíteni, vagyis GPT-UEFI beállítással kiírni az ISO-t, legacy BIOS esetén meg értelemszerűen MBR-BIOS, ahol az előbbinél a 3.17-es verzió óta az UEFI-NTFS már Secure Boot kompatibilis. Mármint az utóbbi akkor téma, ha 4+ GB-os
install.wimfájlt tartalmazó W11 standard ISO-t kell kiírni, mert az MCT-vel és UUP dump módszerrel letölthető kisebb méretű ESD ISO-nál eleve FAT32 fájlrendszer állít be GPT-UEFI sémánál a Rufus. -
King Unique
titán
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Download Official Windows 11 ISO file from Microsoft
Ha kisebb méretű ESD ISO kell, akkor eleve adott az MCT használatának lehetősége és nem létszükséglet az UUP dump, ahol nem mellesleg jelenleg mindkettőnél ugyanaz a 22000.194 buildszámú ISO-fájl tölthető le...
-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
válasz
rsanya87
üzenetére
• UUP Dump - Download Windows Insider ISOSzerintem kellően egyértelmű a leírások alapján, hogy honnan és hogyan lehet letölteni a W11 ISO-fájlt, illetve annak jelenlegi dev/béta verzióját, hajrá. + Ha megvárod szépen a hivatalos megjelenést, azaz az október 5-ét, akkor addigra a Microsoft konzumer szoftverletöltőoldalán ott lesz a végleges W11 ISO.

-
King Unique
titán
válasz
üzenetére
UUP Dump - Download Windows Insider ISO
Pedig működik mind a kettőnél a CMD script, ha esetedben nem, akkor lehet az antivírus szoftver blokkolja, vagy ki tudja hogyan kell érteni ez a "nem akarja letolteni" dolgot. + Nemrég más megosztotta ott torrent formában a 22000.168 ESD ISO-t.
-
King Unique
titán
válasz
Doky586
üzenetére
Az már egyéni probléma, meg pláne ha a letöltési forrás megosztási helyét nézzük, ahol itt a topikban már előtte és most utólag is le lettek írva többször a szükséges információk. + Ugye nem muszáj egyből a Mega linket használni ha ott van mellette a másik is ami ráadásul eleve direkt link, sőt nem muszáj a fórumtag által feltöltött ISO-t senkinek letölteni, ha a nemrég ugyancsak említett UUP dump lévén mindenki elkészítheti az ISO-t saját magának, + a hírek szerint már közvetlenül a Microsofttól is letöltheti a szokásos módon .

-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
válasz
üzenetére
Ahogyan már írták előttem, nem meglepő módon kb. ugyanazok a kiadások lesznek a W11-nél is mint a W10-nél és vélhetően hasonló/megegyező árazással, meg pláne hogy a W11 is lényegében csak egy átnevezett W10X. Ultimate kiadás meg nyilván nem lesz, olyan a W7-nél volt.
Az ISO-fájlban lévő kiadások meg függ attól is, hogy pontosan milyen ISO, pl. a W11 21996-os Dev build ISO azokat a kiadásokat tartalmazta, amik a W10 konzumer standard (nem MCT-s ESD) ISO-nál is vannak. + Attól, hogy pl. az UUP dump esetében alapértelmezetten nincs integrálva minden kiadás az ISO-ba, az még nem feltétlen jelenti azt, hogy csak Home és Pro (és azok N-es változatait) kiadást tartalmazó ISO létezik, az additional editions opciót választva egyéb kiadások is hozzáadhatók, ami ugyanúgy működik a W10-nél is.
-
King Unique
titán
Gondolom a Windows Insider Preview letöltésre (ha éppen működik), valamint UUP RG, UUP dump és társaira célzol, ahol igen, az utóbbi forrásokból letölthető CMD eszközzel valóban generálható jelenleg 22000.65 W11 Dev ISO is.

Vélhetően azért, mert ha más már összedobta és feltöltötte valahova - ami ugye köszönetre méltó - , akkor úgy egyszerűbb és kényelmesebb többeknek, meg azért nem akármilyen tákolmány ISO-k azok, hivatalos forrásból valók.
-
-Skylake-
addikt
Koszonom szepen
uup dump-al probalkoztam, de kritikan aluli szar egy megoldas, aztan vegul ameddig hulyeskedtem lerantotta updatebol most fent is van, de majd ma melo utan instant kap egy clean installt.Közben most látom, hogy ez mindkettő uup dump
az első linket próbáltam az nekem szart se ért , 20x ellőttem de mindig hibára futott, meglátjuk a tieddel sikerül e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Ami ha felmegy és annyira nem bírsz pár hetet várni a 25H2 hivatalos megjelenéséig, akkor 24H2-re rá lehetne engedni az előbb linkelt 25H2 eKB-t.

az első linket próbáltam az nekem szart se ért , 20x ellőttem de mindig hibára futott, meglátjuk a tieddel sikerül e.