Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Hogymi? 25H2-re jött 25h2 "frissítés"
? Nem 24h2 volt az a telepítő?#32311: én az ISO-ból telepítés híve vagyok, letöltöd a rendszered lokalizációjának megfelelő iso-t a M$-tól, mountolod és indítod a setup.exe-t, majd kiválasztod, hogy mindent hagyjon meg, appokat-adatokat. Tapasztalataim szerint kevesebb netforgalommal jár így - ha ez számítana.
-
King Unique
titán
"Simán Rufus-szal."
Ezért működött csak, ellenben Rufus-féle módosítás nélkül a Home és Pro kiadásoknál nyilván nem, anélkül az van ami le lett írva.

"Mondjuk azon még dolgozhatnának, hogy telepítéskor felismerje az SSD-t, ne nekem keljen külön telepíteni, amikor particionálás van, hogy megismerje."
Lásd #27173, VMD controller kikapcsolása vagy VMD / Intel RST driver betallózása és akkor felismeri a telepítő az SSD-t.
Ami nem meglepő és nem újdonság, a különféle RAID megoldásokhoz általában mindig is külön driver kellett. -
-
adika4444
veterán
Az előnézeti frissítések amolyan béták vagy RC-k, szóval futhatsz problémába miatta. Ha nem kísérletező lelkületű valaki, jobb elkerülni.
#30823sunny1
11-nél ugyanez ment. Rengeteg félinformáció után kerekedett ki, hogy az OS bőven használható régebbi hardveren, a minimum követelménye kb. az UEFI, a TPM és a secureboot lehetősége, de úgy, hogy felmegy BIOS/MBR-re is, ha nagyon akarja valaki, csak mókolni kell egy kicsit.Az meg ha úgy tetszik, a felhasználói igények meghallgatása volt, hogy erősebbek a hardverkövetelmények, mert a 10-nél még emlékszem rá, hogy a berhelt, hákolt-tákolt, sokszor muzeális hardverű gépek sorozatban omlottak össze a Windows 10 éves nagy frissítéseinél. A 11-nél ez jóval ritkább, mert korszerű gépeken - ha nincs berhelve - gond nélkül lemegy a folyamat, régebbi vasakon meg eleve olyan áll neki, aki tudja, hogy mit csinál.
Gondolom a 12 is hasonló lesz, én eleve abban sem vagyok biztos, hogy majd nem egy Windows 10 3. generációt kapunk, mert lényegében a 11 is egy 10-es, annak az alapjaira épít, nincs az, mint a 7 után a 10-esnél vagy XP után a 7-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
? Nem 24h2 volt az a telepítő?