Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- Gurulunk, WAZE?!
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
-
LOGOUT.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csorbi
addikt
válasz
tibike8 #18837 üzenetére
Ha nincs feltéve, akkor hogyan befolyásolja a magelkülönítést?
Jópár (50-100) hozzászólással korábban levezettem hogyan kell eltávolítani a nem kompatibilis, nem használt drivereket és utána bekapcsolni a magelkülönítést. Ha jól látom, Neked is sikerült, most mégis hogyhogy ki lett kapcsolva újra?
-
demike93
tag
válasz
tibike8 #18714 üzenetére
Sziasztok!
Tud valaki megoldást arra, hogy a tálcán lévő megnyitott programok (pl excel, távoli asztal elérés) jobb kattintásra megmutassák a legutóbb megnyitott fájlokat?
Egy hete van W11 és az első napokban valahogy ki tudtam tűzni 3 excelt, de azóta nem jelennek meg a legutóbb megnyitott fájlok.
-
tibike8
őstag
válasz
tibike8 #10383 üzenetére
Na próbaképp feltettem megint a 22H2-t. Annyit még hozzá, hogy az inteles rendszerre felajánlotta a rendszer a frissítést és mivel minden rendeben volt, az AMD-s gépre a frissítési segéddel tettem fel mert még nem ajánlotta fel a rendszer. Na akkor azzal lett gond, de nem tudom már, hogy melyik utólagos frissítés/reboot után. Most hogy visszaálltam a 21H2-re, a rendszer már felkínálta, hogy frissítsek és kipróbáltam és most minden jó. Lehet, hogy elkapkodtam az AMD-s rendszeren a frissítést korábban.
-
prisz
senior tag
válasz
tibike8 #10300 üzenetére
Nekem is felajánlotta a 22H2-őt. Van valami érdemleges változás, mondjuk a tálca méretének csökkentése mert nekem így qrva vastag, vagy a tálcán lévő nyitott alkalmazások összevonásának tiltása? Előre rettegek, hogy megint egy rakás semmitmondó kb. értelmetlen változás történt.
-
-
AtHoS
nagyúr
-
King Unique
titán
válasz
tibike8 #9173 üzenetére
Azokat a válaszható (preview) kumulatív frissítéseket eleve nem kötelező telepíteni és azokat a Windows Update sem telepíti automatikusan. Vagyis ha az említett programnál gondot okoznak és nem tudják megoldani a program fejlesztői időben a bugok gyomlálását, akkor +1 ok a válaszható (preview) kumulatív frissítések mellőzősére.
-
King Unique
titán
válasz
tibike8 #9138 üzenetére
Igen, ez nyilván az Explorer Patcher 3rd party program hibája miatt van, írja is a Change log. Akiknél nincsen telepítve ez a program, azoknál értelemszerűen nem jelentkezik ilyen probléma, meg azoknál se akik utólag frissítik a programot a legújabb verzióra.
"Fixed a bug that had the Start button context menu / Win-X menu / power user menu fail to display and potentially lock the shell on OS builds 22000.778+ and 22621+"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest