Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Kuruc2
üzenetére
Hát én úgy emlékeztem régebbről (még Windows 7-ről), hogy a Windows grafikus beállításokban is lehet állítani ezt. De most én sem találtam ott. Úgy tűnik csak ez az egy beállítás lehetséges, amit te is mutattál az Intel app-jában. Ha a kábel valóban "HDMI 2.0"-ás, jó minőségű (és nem túl hosszú), akkor csak arra tudok gondolni, hogy az automatikus váltás nem YCbCr 4:0:0-ra teszi a színteret 4K / 60Hz esetén, hanem magasabban marad, mondjuk 4:2:2-őn, vagy 4:4:4-en, amire persze nem képes átváltani, mert az már HDMI 2.0-vál nem megy. De tuti kellene ezt manuálisan is állítani, csak most én is tanácstalan vagyok, hogy hol.
Vagy esetleg a TV-den kellene a HDMI bement beállításain állítani, hogy fogadni tudja, vagy átdugni egy másik (pl. a PC-khez való) HDMI bemenetbe.
-
Geth
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest