Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz King Unique #29461 üzenetére

& #29462 Doky586
    Mostmár értem az F-soros dolgokat, de ez kb bios-matatás megfelelője, ami felett szeretném rendezni a dolgokat, és ez is pont egy gombnyomással, és egy menüből való kiválasztással több mint a csak egy másik jelszó beírása.

Ez a "másik jelszó beírása" tényleg csak ennyi, semmi mást nem kell módosítani a másik OS eléréséhez veracrypt esetén
    Normal boot, VC jelszót kér, A jelszó beírása >> A OS indul, vagy
    .............................................. B jelszó beírása > B OS indul.
    Ez az abban lévő hidden operating system funkció, csak épp másra használva. Az pont arra lett megcsinálva, hogy ha valaki a rejtett dolgát védené, akkor semmi se utaljon arra, hogy ott van másik OS van. A bios matatás, boot-eszköz választás, vagy direktben a "melyik OS-t akkor most?" kérdése, vagy akkor VM-ezzünk, vagy másik gép mind mind ez ellen megy, így meg lett oldva hogy az A (publikus -csali) OS-t az A jelszó, a B (rejtett, titkos), OS-t a B jelszó nyitja. A kódolás és megoldás mikéntje meg elfedi a lemezen a dolgokat.

Most hogy én ezt nem államtitkok tárolására használom, hanem másik felhasználó szeparált OS-eként az nem igazán befolyásolja a tényt, hogy ebben a váltás (potntosabban kiválasztás) a legegyszerűbb...
    Ha más nem is, a mostani diszkurusok csak egyre jobban meggyőznek, hogy ennél egyszerűbben nem lehet megoldani windows-natívan. Még a #29458/ #29465 is "egy választással több"

#29465 teptep Az újraindítás pont nem megfelelője a kapcsold-ki kapcsol-be-nek ebben az esetben (lásd fast startup) Direkt arra kérdeztem, nem újraindításra!

___
    Hálózatra meg majd nézek valami registry-t, ha az adapter-letiltás nem kielégítő :(((

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés