Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
& #29462 Doky586
Mostmár értem az F-soros dolgokat, de ez kb bios-matatás megfelelője, ami felett szeretném rendezni a dolgokat, és ez is pont egy gombnyomással, és egy menüből való kiválasztással több mint a csak egy másik jelszó beírása.Ez a "másik jelszó beírása" tényleg csak ennyi, semmi mást nem kell módosítani a másik OS eléréséhez veracrypt esetén
Normal boot, VC jelszót kér, A jelszó beírása >> A OS indul, vagy
.............................................. B jelszó beírása > B OS indul.
Ez az abban lévő hidden operating system funkció, csak épp másra használva. Az pont arra lett megcsinálva, hogy ha valaki a rejtett dolgát védené, akkor semmi se utaljon arra, hogy ott van másik OS van. A bios matatás, boot-eszköz választás, vagy direktben a "melyik OS-t akkor most?" kérdése, vagy akkor VM-ezzünk, vagy másik gép mind mind ez ellen megy, így meg lett oldva hogy az A (publikus -csali) OS-t az A jelszó, a B (rejtett, titkos), OS-t a B jelszó nyitja. A kódolás és megoldás mikéntje meg elfedi a lemezen a dolgokat.Most hogy én ezt nem államtitkok tárolására használom, hanem másik felhasználó szeparált OS-eként az nem igazán befolyásolja a tényt, hogy ebben a váltás (potntosabban kiválasztás) a legegyszerűbb...
Ha más nem is, a mostani diszkurusok csak egyre jobban meggyőznek, hogy ennél egyszerűbben nem lehet megoldani windows-natívan. Még a #29458/ #29465 is "egy választással több"#29465 teptep Az újraindítás pont nem megfelelője a kapcsold-ki kapcsol-be-nek ebben az esetben (lásd fast startup) Direkt arra kérdeztem, nem újraindításra!
___
Hálózatra meg majd nézek valami registry-t, ha az adapter-letiltás nem kielégítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest