- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Így van, saját felelősségre ajánlott
Nem is hibáztattam senkit miatta, max magam.
A sok vacak (általad placeholdernek nevezett) dolog eltávolítása nem kevés idő, ezt jelentősen meggyorsítják a közösség által fejlesztett, és elismert debloater alkalmazások. Amúgy van sok minden ami nem távolítható el (segédprogramok nélkül), pl. térkép, beszédfelismerés, edge böngésző, és még sorolhatnám.
A diagnosztikai adatos cucc megnézését láttam most a rendszerben, letiltani ugyan nem engedi (lehet mert maga a szolgáltatás le van tiltva), de feltehetek valami nézegetőt hozzá ami plusz akár 1 gb tárhelyet is elvisz.
Tehát összefoglalva: Mindenki saját felelősségére csináljon ilyet, de akár órákat is spórolhat az ember a használatukkal, és olyat is megvalósíthat, ami jóval nagyobb szaktudást igényel (pl. edge eltávolítása). A "szoftver" nyílt forráskódú, ráadásul script alapú, tehát nem is klasszikus futtatható állomány amibe kártevőt tudnának rejteni. Olyan ember fejleszti akit a témában évek óta elismernek (persze láttunk már olyat, hogy valaki hirtelen áttér a sötét oldalra, pl. az Androidos Magisk fejlesztője átment az apple kötelékéből a google csapatába, és mindjárt kiherélte kedvenc root alkalmazásunkat. Szerencsére ártó kódot nem tett bele).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nothing Phone 1 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem is hibáztattam senkit miatta, max magam.