Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
olyan jelenséggel találkoztatok már, hogy az alt+tab használata közben egy programban kijelölök egy adatot ctrl+c-vel (szöveg), alt+tab-al váltok a böngészőre és ott az előzetesen "beállított" kurzorhely-ről elugrik a chrome személyre szabása és beállításai 3 pöttyre (mintha az alt+F kombinációt ütném be) de csak a 3 "pöttyön" áll a "kurzor" (kék körrel kijelöli), nem nyílik le az ablaka is.
Chrome és Edge alatt is csinálja. Tök mind1 milyen oldalon vagyok a böngészőben.
Jelentkezik úgy is, ha pl. word-ben jelölök ki szöveget ctrl+c-vel, 1-2 váltás után megint azt csinálja, hogy felugrik a pöttyökre. Másik billentyűzettel is próbáltam, ugyanez.
Van amikor kijelölnöm se kell semmit, pl. egy képet nézek a fényképek alkalmazással, visszaváltok a böngészőre és elugrik.
Remélem érthető valamennyire a probléma, Windows 10 alatt nem találkoztam még vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest