Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
BatchMan
üzenetére
Nálam is sok-sok ilyen apró balf...ság volt, mikor upgradeltem (mindkét gépemen), és ezért inkább csináltam egy visszaállítást (alaphelyzetbe állítás) a gépházból. Igaz, így minden progit buktam a személyes cuccokon kívül, de ezeknek az idegesítő hibáknak nagy része megszűnt.
Nem véletlenül mondják itt sokan, ha van lehetőség, akkor új telepítéssel kell felrakni. Az más kérdés, ha ezt nem lehet megtenni. Olyankor az ember elmorzsol egy rózsafüzért, aztán lesz valami... A support meg olyan amilyen. Sosem volt jó. Jobban jár az ember, ha a zinternet népének megoldásait kutatja. Általában jobban ismerik a dózert, mint maguk a fejlesztőik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-55! I5 10300H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest