- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még jó, hogy kijött ez a mostani frissítés a képmetsző javítására, ami egyébként nálam eddig is működött, cserében viszont kinyírta Canon nyomtatómat, mert ma már ismerte fel a rendszer.

Töröltem a nyomtató driverét, próbáltam újra telepíteni, de már a telepítés felismerési szakaszánál, végtelen keresésbe ment át, nem lehetett folytatni tovább. Találtam, a Canon honlapján, egy általános, Win 11-es drivert, azzal is próbáltam, de a nyomtató felismerési szakaszában, szintén megakadt a telepítés, nem lépett tovább.
Azután valamilyen hibakeresőt indítottam, ott kiírt valami olyat, hogy talált egy régebbi drivert, amit egyébként Revo Uninstallerel totál lepucoltam, hogy próbálkozzak az újabbal, azóta meg semmilyen drivert nem tudtam telepíteni, se a régit vissza, se az újat, de mondom ok, rányomtam, hogy használd azt amit találtál
, és erre elkezdett kattogni a nyomtató, valahogy felismerte, és lehetett nyomtatni is vele.
A Win 11 apró örömei.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akvarisztika
- Hobby elektronika
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Formula-1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest