Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még jó, hogy kijött ez a mostani frissítés a képmetsző javítására, ami egyébként nálam eddig is működött, cserében viszont kinyírta Canon nyomtatómat, mert ma már ismerte fel a rendszer.

Töröltem a nyomtató driverét, próbáltam újra telepíteni, de már a telepítés felismerési szakaszánál, végtelen keresésbe ment át, nem lehetett folytatni tovább. Találtam, a Canon honlapján, egy általános, Win 11-es drivert, azzal is próbáltam, de a nyomtató felismerési szakaszában, szintén megakadt a telepítés, nem lépett tovább.
Azután valamilyen hibakeresőt indítottam, ott kiírt valami olyat, hogy talált egy régebbi drivert, amit egyébként Revo Uninstallerel totál lepucoltam, hogy próbálkozzak az újabbal, azóta meg semmilyen drivert nem tudtam telepíteni, se a régit vissza, se az újat, de mondom ok, rányomtam, hogy használd azt amit találtál
, és erre elkezdett kattogni a nyomtató, valahogy felismerte, és lehetett nyomtatni is vele.
A Win 11 apró örömei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest