Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
Teljesen egyetertek. En is ossze vissza basztattam anno a gepet, mindent is csinaltam, sajat windows build meg joisten tudja. Most meg van ket gepem, a ceges (DBA vagyok, szoval van "nemi" kozom az IT-hoz) meg az otthoni es mindketton az a nagy hack, hogy vettem/kaptam egy rendes gepet. 10th gen, sok ram, rendes ssd (ceges ugyanez, t14gen2) es telibe leszarom mi fut vagy mi nem, bekapcsolom azt megy. Aki akar nyugodtan szorakozhat, hogy hogy lehet i3-4100-on annyira szetrakni a wint, hogy ertelmesen fusson, vagy el lehet menni up to date hw-t venni az up to date OS ala es meg van oldva a problema. Ezek ilyen ezer eves berogzodesek meg xp-vista korszakbol, nehez komolyan vennem hogy 2021ben valakik meg mindig ilyen varosi legendakban hisznek, hogy a windows nem jo out of box. Teljesen hibatlan out of box, ami rossz benne az rossz marad tweak utan is. A 10 is gyak atomstabil volt, a 11-nek mar az insidere is nagyon stabil es 1-1 olyan probelma van csak vele, amit egeszen biztosan javitanak (pl nekem jobbsarokba az ertesites neha kilog a kepbol , stb).
.
Szumma, ha azt erzed, hogy szar a win akkor a geped szar nem a rendszer. Vegyel rendes hw-t es legyel boldog.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest