Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [K2]: AnyDesk átverés
Aktív témák
-
proximus
senior tag
Nem mondom hogy egyszerű lesz, de meg lehet csinálni. Pláne hogy én vagy 2 hétig bajlódtam vele, mire összeált a kép, de viszont így legalább már átlátom a készítés minden lépését.:))
Hozzávalók:) :
-- egy jó kis Disztrib (én gentoo -s vagyok, de szerintem a többi is jó lesz)
650, vagy 700 MB körüli max helyfoglalással (ugye a CD miatt:) )
nem árt ha van benne ''initial ramdisk'' (initrd.gz <- ez lehet hogy kernelverzió nevével együtt szerepel)
-- (ez kapcsolódhat az előbbiekhez) grub, (lilo -val is meg lehet csinálni, de én grubbal csináltam) vagy syslinux betöltő csomi(ez tartalmaz egy olyat hogy isolinux)
-- mkisofs (cdrtools része), az ISO elkészítéséhez
-- loopback device: /lib/modules/''kernelverzió''/kernel/drivers/block/loop.o (ez kell majd az initrd (, vagy az őt tartalmazó floppy image(igen jól hallottátok:) )) mountolásához)
> most egyelőre ennyi, de ha kimaradt valami, az ugy is kiderül:)
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest