- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomisan
tag
Valóban tőled függ, attól, hogy mennyit és milyen intenzitással játszol. Én pl. csak tegnap lettem 50 (a játék indulása óta, és kb. minden nap belogoltam), nagyrészt csak questeltem, de ebben benne van minden mellékküldetés és a path questek (explorer), amik pluszban lassítják valamennyire a fejlődést. Mondjuk nem játszottam minden nap 4-5 órát, részben meló miatt, részben meg azért, mert egy idő után rohadtul unalmas a questeket gyűrni megállás nélkül. Ez a része szerintem sokakat elriaszt(ott) a játéktól... Szóval összehasonlításképpen nekem ilyen casual 1 hónapos szintezés után van valamivel több mint 6 platinám, de lvl50-en tudsz igazából farmolni és több pénzt keresni. Mondjuk engem eleve nem érdekel, hogy mindenáron CREDD-et vegyek, szóval megtehetem, hogy casualkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Alkoholista nevelde
- Videó stream letöltése
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Milyen NAS-t vegyek?
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs