- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomisan
tag
Valóban tőled függ, attól, hogy mennyit és milyen intenzitással játszol. Én pl. csak tegnap lettem 50 (a játék indulása óta, és kb. minden nap belogoltam), nagyrészt csak questeltem, de ebben benne van minden mellékküldetés és a path questek (explorer), amik pluszban lassítják valamennyire a fejlődést. Mondjuk nem játszottam minden nap 4-5 órát, részben meló miatt, részben meg azért, mert egy idő után rohadtul unalmas a questeket gyűrni megállás nélkül. Ez a része szerintem sokakat elriaszt(ott) a játéktól... Szóval összehasonlításképpen nekem ilyen casual 1 hónapos szintezés után van valamivel több mint 6 platinám, de lvl50-en tudsz igazából farmolni és több pénzt keresni. Mondjuk engem eleve nem érdekel, hogy mindenáron CREDD-et vegyek, szóval megtehetem, hogy casualkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Chrome
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest