Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomisan
tag
Valóban tőled függ, attól, hogy mennyit és milyen intenzitással játszol. Én pl. csak tegnap lettem 50 (a játék indulása óta, és kb. minden nap belogoltam), nagyrészt csak questeltem, de ebben benne van minden mellékküldetés és a path questek (explorer), amik pluszban lassítják valamennyire a fejlődést. Mondjuk nem játszottam minden nap 4-5 órát, részben meló miatt, részben meg azért, mert egy idő után rohadtul unalmas a questeket gyűrni megállás nélkül. Ez a része szerintem sokakat elriaszt(ott) a játéktól... Szóval összehasonlításképpen nekem ilyen casual 1 hónapos szintezés után van valamivel több mint 6 platinám, de lvl50-en tudsz igazából farmolni és több pénzt keresni. Mondjuk engem eleve nem érdekel, hogy mindenáron CREDD-et vegyek, szóval megtehetem, hogy casualkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung kuponkunyeráló
- VR topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- I7 9700k + msi Rtx 2080 komplett gép eladó
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintői5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest