- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
Anno volt róla infó, hogy nem csak raidelés útján lehet jó geart összeszedni, hogy ez közben hogyan s miként változott és mi lesz belőle a végére nem tudom.
Az évek alatt én is el casualosodtam szóval támogatom azon ötletet és irányt, hogy egyéb kemény munkával is elérhetőek legyenek magas még ha nem is top top itemek ne csak raideléssel.
Félreértés ne legyen NEM támogatom a free epic rendszert és remélem nem is lesz csupán ha valaki megdolgozik érte hetek hónapokon keresztül akkor az is legyen valamiképp jutalmazva.
A 40 fős raideléshez nekem már a fiatalabbakkal együtt már nincs idegrendszerem se türelmem
A korosztályomba tartozó 30 feletti játékosok esetében munka család mellet viszont kb összeegyeztethetetlen a 40 fős raid így valami egyéb alternatív megoldás igencsak jó lenne
.
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- További aktív témák...
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest