Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1151) rsf válasza Celtis (#1150) üzenetére


rsf
senior tag

A file neve nem tv_grab_ -al kell kezdődjön?? Akkor jelenik meg csak a grabberek között.
A réginek talán nem volt kitejesztése. Biztos kell az az sh? Ha igen akkor az a baj..
WinSCP-t használtam futtathatóvá tételnél 775-ös atribútummal.
Ma majd rugózok rajta ha haza értem.
Köszi.

“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“

(#1152) Celtis válasza rsf (#1151) üzenetére


Celtis
veterán

A névben valószínűleg igazad van, csak hasaltam valamit, nem vagyok a box közelében. Az. sh kiterjesztés viszont szerintem van. Hogy kötelező-e azt megint nem tudom.

(#1153) rsf válasza Celtis (#1152) üzenetére


rsf
senior tag

tv_grab_ -al kell kezdődnie és nem kell sh. Aztán lehet, hogy nem baj ha van...
Mostmár működik.
Köszi.

“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“

(#1154) Celtis válasza rsf (#1153) üzenetére


Celtis
veterán

Nem tudom, hogy végül segítettem vagy csak összezavartalak, de szívesen :)

(#1155) rsf válasza Celtis (#1154) üzenetére


rsf
senior tag

Segítettél. :)
Más:
Hogyan lehetne fixálni a csatorna számokat a Tvheadend-ben? Ugyanis van olyan csatorna ami 5x is benne van a csatorna listában, de csak 2 indul el. De ha elkezdem kitörölni a nem működőket, akkor elcsúszik a számozás és újból nem tudom melyik is volt ami elötte nem működött. Remélem érthetően fogalmaztam..
Az is probléma volt, hogy nem ugyanazt a csatornaszámot látom a Kodiban mint a Tvheadend webes felületén.
Bocsi, de egy jó darabig nem foglalkoztam a témával.
Üdv.

“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“

(#1156) Celtis válasza rsf (#1155) üzenetére


Celtis
veterán

A tvheadendben nem változik a csatornaszám, ha törölsz vagy hozzáadsz adókat. Sőt magadnak kell shiftelni a számokat ha be akarsz szúrni valahova egy új adót, különben azonos számmal lehet több csatorna is.

A Tvheadend egyébként felajánlja, hogy azonos név esetén egy több dvb service-t is egyetlen csatornára mappel, aminek az előnye, hogy mindig a működőt adja be.

Amit keresel, azt a Kodi rendszer/ Élőtv beállításokban találod. Be kell pipálni, hogy a backend csatornasorrendjét és csatornaszámozását akarod használni. Így ugyanaz lesz a számozás a TV-n, mint a TVH szerver listában.

(#1157) rsf válasza Celtis (#1156) üzenetére


rsf
senior tag

Én ezzel vagy 2éve szívtam, de mivel nem nagyon nézünk tv-t napoltam a problémát.
Akkor a tvheadend webes felületén kezdtem törölni a nem működő csatornákat. Aztán azt vettem észre, hogy a Kodiban elcsúszott a számozás. Aztán már nem tudtam melyiket is kell törölni... :)
Az a több dvb service-t is egyetlen csatornára mappelés hogyan is működik?
Üdv.

“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“

(#1158) Celtis válasza rsf (#1157) üzenetére


Celtis
veterán

Igen elcsúszik, ha csak a Kodiban csak a csatornasorrend használata van bepipálva és nem a csatornaszámozás használata.

Amikor egy új dvb service-t mappelsz, akkor van egy pipa, hogy merge to existing channel with same name vagy ilyesmi. A channel nézetben is hozzáadhatsz egy channelhez több service-t, de az nem fehér embernek való, hogy egy akár több ezres legördülő menüben keresgélj egérrel.

(#1159) rsf


rsf
senior tag

Most kaptam egy emailt a wetektől, hogy előrendelhető a Wetek Air
Limitált változat 400db ot fognak eladni. A sat tuneres változat 130euro...
Ezt találtam róla:
SoC – Quad core Arm processor (Likely S905D, TBC)
System Memory – 2 GB DDR4
Storage – 16 GB eMMC flash + micro SD card slot
Video & Audio Output – HDMI 2.0a up to 4K @ 60Hz with HDR-10 support
Video codecs – H.265 & H.264 AVC up to 4K60Hz, H.264 MVC, MPEG-4 ASP, VC-1, AVS, MPEG-2, MPEG-1 up to 1080p60
Audio codecs – MP3, AAC, WMA, RM, FLAC, Ogg, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS
Twin Tuners
Europe – Digital Terrestrial and Cable Television [DVB-T/T2/C]
World – Satellite Television [DVB-S2]
North America – Over-the-Air Television [ATSC], Cable Television. Note: Work in progress
Connectivity – 10/100M Ethernet, dual band 802.11 b/g/n/ac WiFi 5 and Bluetooth 4.1, Zigbee radio
USB – 2x USB 2.0 host ports
Misc – IR receiver
Power Supply – DC 12V/1.5A
Dimensions – 157 x 117 x 35 mm

Nem tűnik nagy előrelépésnek a Play2-höz képest.

[ Szerkesztve ]

“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“

(#1160) Mike88 válasza rsf (#1159) üzenetére


Mike88
senior tag

Egyelőre azt sem tudjuk még, hogy milyen szoftveres támogatásra számíthatunk. Csak az Android TV-ről tudunk, semmi másról. Nem hinném, hogy azonnal le kell csapni az első 600 darab valamelyikére. :)

-----------------

Más... Milyen ver. számú tvheadend szervert használtok? Celtis tudom, hogy te nem feltétlen a repo-ból letölthetőt szoktad használni. Az újabb verziókkal csak bajom van mostanában. Sok esetben nem tudok csatornát váltani. Mondjuk egyik csatornáról a másikra megy gond nélkül majd arról a harmadikra nem. Ekkor ha leállítom a műsorfolyamot (stop-al) majd ismét megpróbálom elindítani azt a csatornát, ahol megakadt a történet, akkor gond nélkül elindul. Amikor nem, akkor a tvh a "misztikus" Continuity counter error hibát dobja, amiről kb. senki meg nem tudja konkrétan határozni, hogy milyen hiba áll mögötte.

Lehet, hogy el kéne már tényleg egy tiszta telepítés, mert mindig másolgatom a csatornalistát gyak. a kezdetek óta? Fél nap rámenne mire végeznék vele.

(#1161) rsf válasza Mike88 (#1160) üzenetére


rsf
senior tag

Ja ja nem látom értelmét a cserének.
De legalább minőségibbnek tűnik a távirányítója.

“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“

(#1162) Celtis válasza Mike88 (#1160) üzenetére


Celtis
veterán

Én ezt használom: HTS Tvheadend 4.2.3-20 ~ LibreELEC Tvh-addon v8.2.112
Ha 4.3-t tettem fel az LE8-ra, akkor volt egy olyan hibám, hogy pár csatornaváltás után a diseqc 10-es kapcsolón nem tudta behangolni a csatornákat. Nyitottam rá ticketet, de nem tudtam debuggolni. Debug módban a tvheadend hamarabb elcrashelt, mint ahogy a hiba jött volna.

Nemrég akartam volna újabb tvheadendet felrakni, de ehhez már LE9 kellene. Sajnos az LE9 nem működik jól
Én headless módban használnám, de ha nincs rádugva monitor a bootnál, akkor a vnc-vel sincs kép később. Erre is nyitottam topikot meg ticketet, de semmi válasz nem jött rá.

(#1163) Mike88 válasza Celtis (#1162) üzenetére


Mike88
senior tag

Értem, kösz. Lehet visszatérek arra én is, a .113-as csinálja ezt nálam. Csak mindig elfelejtem kikapcsolni azt a rohadt auto frissítést és belefutok, mikor nincs EPG, akkor jövök rá, hogy hoppá frissített, azért nincs, ugrott a script file.
9-est én is próbáltam, így, hogy én kliensnek is a boxot használom, ennél több gond van! Minek után megjelent a whitelist a képernyő felbontásoknál, ami egyébként nem volna rossz, bár tudtam volna élni nélküle, a 24p-s (23.976) filmeket 50Hz-en játssza le, nem vált frekvenciát, hiába van a listában kipipálva a 24Hz és hozzátartozó több felbontás, ott feltételezem 23.976-nak is szerepelnie kellene ehhez, viszont ilyen nincs a whitelistben. TV műsorfolyam lejátszásnál meg hiába van 50Hz-en a felbontás eléggé döcögős, kiváltképp hírcsatornáknál látható, hogy nagyon nincs rendben, az alsó futó "hírcsíkon".
A konzol emulátorok viszont tényleg tök jól működnek, bár erre építettem egy játéktermi gépet, úgyhogy nincs rá szükségem, de biztos van, aki üdvözíti.
Lehet, lassan eljut oda a történet, hogy én is csinálok belőle egy szervert és kliensnek keresek egy olcsó, erősebb vasat.

[ Szerkesztve ]

(#1164) Celtis válasza Mike88 (#1163) üzenetére


Celtis
veterán

Nálam a kliens(ek) S905X-es boxok Coreelec-kel.
Szervernek sem igazán jó a Wetek sajnos. Nálam ugye két TV-t kéne kiszolgálnia, a két bemenetre switcheken keresztül vannak twin fejek kötve, tehát függetlenül tudnék bármilyen két csatornát nézni. Sajnos azonban, ha az egyik tuner muxot vált, akkor a másikon hosszú másodpercekig megáll a kép a másik TV-n és jön az átkozott Continuity counter error. Korábban a fejre fogtam, de valahogy a wetek és a tvheadend baromi érzékeny. A dreambox klónok meg se rezzentek anno, ha a másik csatornát váltott. Itt meg az van, hogy ha engedem, hogy a nyugalomban lévő tuner idle scan-t csináljon, akkor a másikon nézhetetlen a kép, szinte folyamatosan áll.

Vettem egy tartalék Play-t fel akartam rakni próbából, hátha ez jobb, de erre már az LE9-et akartam rakni, de ez meg még nem használható nekem.

[ Szerkesztve ]

(#1165) Mike88 válasza Celtis (#1164) üzenetére


Mike88
senior tag

No ez mondjuk nem érintene, mert csak 1 tunert használok. S905-ben gondolkodok én is. Nincs gond a CoreElec-el? Utoljára nagyon rég próbálkoztam nem official libreelec-el vagy talán még openelec-el, hááát volt vele gond, fagyások, tétlenség stb... Esetleg még gondoltam arra, hogy olyan box, aminél android alatt is működik az automatikus frekvenciaváltás (ha van már ilyen egyáltalán).
Ha polarizációban maradsz, akkor is ezt csinálja? Tehát ha mondjuk horizontális frekiről kapcsolsz másik horizontális frekire, azonos pozícióban, úgy, hogy a másik kliens boxon is ugyanabból a pozícióból szintén horizontális frekvenciáról "megy" éppen egy csatorna? Mert az is lehet, hogy valami tápfeladási hiba ez, vmi kevés. Most ezt így paraszti ésszel... :D Eleve ez, hogy 12V-ot kap egy box, külső tápról, közel sem egy egészséges megoldás. Műholdas boxoknál egy normális megoldás az, ha belső tápegységgel rendelkezik és egyszerre több feszültséget "állít elő". No meg önmagában szánalmasan kevésnek véltem a gyári 1.5A-s tápot, azt mint írtam régebben azonnal kukáztam. 2.5A-s táppal megy nálam a box. Egyébként ugyanezzel a vassal volt szerelve az Amiko A3, amihez 3A-s tápot biztosított a gyártó, igaz ott fellép 1-2 plusz igény, óra, kártyafogadó, SATA csatlakozó, ezért gondoltam, hogy a 2.5A tutira elég!

(#1166) Celtis válasza Mike88 (#1165) üzenetére


Celtis
veterán

Van már többé kevésbé hivatalos Libreelec is S905x-re. Kipróbáltam, kb. használhatatlan. Korábban a kszaq féle LE buildet használtam, az teljesen stabil volt, de most már a Corelec-et. Semmilyen problémát nem tapasztalok. Maximálisan tudom javasolni, még annak ellenére, hogy a profik fújnak rá, mert szerintük sok hekkelés van benne, viszont működik.
Ez már Leia-s Kodi, felmegy rá a legújabb tvheadend kliens, amin szerintem gyorsabb a csatornaváltás. Egyébként az ambilight (pontosabban hyperion.ng) miatt raktam fel anno a Corelec-et, de az még pont nem stabil.

A tuner problémát részleteiben nem vizsgáltam. Azt gondolom, hogy a polár vagy sávváltás "áthallatszik" a twin fej bemenetei között. A box tápja mint esetleges hibaforrás bennem is felmerült. Van is itthon jobb tápom, ki fogom próbálni.

(#1167) tthom


tthom
senior tag

Sziasztok! Akinek van Wetek Play 1-e és hozzá analóg videó kábele, az próbálta már, ha HDMIre van kötve, hang attól még ugyanúgy jön közben az analógon, vagy sem?

(#1168) shtirley válasza tthom (#1167) üzenetére


shtirley
tag

Na de minek a hangja? Milyen rendszer van rajta? Szerintem Kodi alatt mintha állítható lenne hogy mi a hangkimenet, WeOS alatt viszont szerintem csak HDMI-n van hang, de azt nem tudom kipróbálni.

(#1169) tthom válasza shtirley (#1168) üzenetére


tthom
senior tag

Igazad van, elnézést.. :W

Libreelec + Kodi.
Kodit néztem, de ott csak optikait és hdmi-t látok, külön nincs analóg, mint az x86 alapúban.

(#1170) Celtis válasza tthom (#1169) üzenetére


Celtis
veterán

Az is Amlogic. Szerintem megy minden hangkimenet (HDMI+optikai+analóg) mindig. Legalábbis az S905x-es boxaim ezt csinálják. A Wetek-et nem tudom kipróbálni.

(#1171) tthom válasza Celtis (#1170) üzenetére


tthom
senior tag

Thx, akkor felkutatok egy kábelt.

(#1172) rsf válasza tthom (#1171) üzenetére


rsf
senior tag

Úgy emlékszem anno volt olyan Build ahol együtt ment mindkét helyen a hang és volt amelyiknél nem.
Üdv.

“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“

(#1173) pch


pch
aktív tag

Üdv!

Frissítettem a 9.0-ásra.
Hát nincs csak 2.0 hang. Melegszik az egész cucc de nagyon.
Ha végignézek egy filmet utána már nem áll vissza a menüre csak reset után.
Hogy tudom visszarakni a 8.2.5-t?
Az tökéletesen működött.

Köszönöm!

http://sb-soft.hu - "A" számlázó

(#1174) Mike88 válasza pch (#1173) üzenetére


Mike88
senior tag

8.2.5 is letölthető a libreelec oldalán. Play-ről van szó vagy play2-ről? Szerintem ha telepíted az SD creatort, abban kiválasztható lesz a 8.2.5 is.

(#1175) Mike88 válasza Mike88 (#1174) üzenetére


Mike88
senior tag

Kipróbáltam én is, de csak SD kártyára telepítve. Igen, a helyzet az, hogy a hangbeállításokból hiányzik a hangtovábbítás engedélyezése lehetőség, továbbá az ez alatti szokásos lehetőségek (AC3, DTS stb.). Lejátszás közben viszont bekapcsolható ugyan, de akkor nincs hang, legalábbis optikán nincs. Egy 720p-s film megfekteti, mintha "erőből" próbálna lejátszani! Normál, kétcsatornás hangnál, SD-nél nincs gond.
Szóval szégyen gyalázat, egy rakat szar! Ennél még a beta verziók is jobbak voltak. Ezt így, ebben a formában kiadni? Egyszerűen nem is értem...
Mondanom sem kell, hogy automatikus frekvenciaváltás hiába van bekapcsolva, nem működik, ahogy a beta verzióknál sem működött, ennél a 9.0-nál a whitelist lehetőség is "hiányzik". Mondjuk nekem ugyan nem, továbbra is baromságnak tartom... Odáig már el sem mentem, hogy TV műsorfolyamot teszteljek, tök fölösleges, hisz ez így használhatatlan. Kíváncsi volnék, hogy play2-n hogy viselkedik.
Úgyhogy NAND-ra ne erőltessétek play-en, tök fölösleges, ezen még gyúrni kell!

(#1176) Celtis válasza pch (#1173) üzenetére


Celtis
veterán

Csak a béta verziót próbáltam, de a downgrade sem működött róla. Recoveryből lehetett újra rakni a 8-as LE-t.

(#1177) pch válasza Mike88 (#1174) üzenetére


pch
aktív tag

És ha nincs sd kártyám?
Pendrive van csak.

pch

http://sb-soft.hu - "A" számlázó

(#1178) pch válasza pch (#1177) üzenetére


pch
aktív tag

Nah megoldottam.
Telefon meg samba :)

pch

http://sb-soft.hu - "A" számlázó

(#1179) zell01 válasza rsf (#1159) üzenetére


zell01
csendes tag

valóban nem tűnik nagy előrelépésnek, nem értem, hogy miért olyan nagy dolog 2019-ben (egy legalább 7 éve széleskörben alkalmazott technológiát) usb 3-as portokat illetve egy gigabitet rápakolni... nem hinném, hogy a kínai piacon nagy árkülönbség lenne ezek az alkatrészek között... most egyedül kérdés hogy a twin tuner olyan twin mint a play1-en?

(#1180) tthom válasza zell01 (#1179) üzenetére


tthom
senior tag

Jó, de 130 euró??

(#1181) rsf válasza zell01 (#1179) üzenetére


rsf
senior tag

Nem is gigabites. A play2 legalább az. :)

“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“

(#1182) Mike88


Mike88
senior tag

(#1183) rsf


rsf
senior tag

Van már hivatalos Le 9.01 a Play2-re.
Valaki próbálta már?
Jó lenne kipróbálni, de nincs nagy kedvem beállítani újból mindent.
A 8.2.5-öt elég jól belaktam..
Üdv.

“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“

(#1184) Mike88 válasza rsf (#1183) üzenetére


Mike88
senior tag

Ha még mindig csak kerülgeted, annyit tudok "mondani", hogy play1-n annyi változott, hogy legalább már az automatikus frekvenciaváltás működik. DE fullHD mkv lejátszása még mindig meg-meg akad. Élő TV adás ahogy 8-as verzióknál is (7-esnél volt utoljára rendben) bizonyos időközönként megdöccen (nem lehet észrevenni, szerintem kb. 100-ból 1 ember veszi észre), ami fontosabb, hogy nincs DD, DTS hangtovábbítás, full kuss van ilyen hangsávoknál HDMI-n is, optikán is! Még mindig hiányzik a beállításokban a hangbeállításnál az erre vonatkozó rész (nem értem hová lett, lenyelték?), persze tudják gondolom én Ők is, hogy nem megy, és ezért került ki. Elegáns megoldás! :D Film közben betudod kapcsolni, de csend van, akkor is. TVH serverből frissebb, .118-as verzió van, amivel pont az a bajom, mint a .113-massal, hogy valamiért egyik csatornáról a másikra kapcsolva a műsorfolyam nem akar elindulni, leállítva, majd újraindítva elindul. Megszokott skin-em nincs, miért is lenne... kb. ennyi!
Szóval egy használhatatlan szerencsecsomag! Na most ezen "ülni" ennyit? :) OK, nyitottak több lejátszó felé, Rockchip felé, boldogság, így most össze lesznek hányva a következő verziók.

(#1185) rsf válasza Mike88 (#1184) üzenetére


rsf
senior tag

Hát akkor még kihagyom a frissítést.
A 8.2.5- el egész jól elvagyok.
Köszi az összefoglalót.

“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“

(#1186) tetemete


tetemete
csendes tag

Sziasztok!
Van egy szekrényben heverő wetek play1 -em.
Azt hiszem dvb-s tuneres( két f csatlakozó van rajta, de a tuner funkcióját sosem használtam).
A távja nem működik, illetve csak bekapcsolni lehet vele.
Mivel évek óta nem használom, gondoltam meghirdetem a hardveraprón, de gőzöm sincs mennyit érhet.
Segítenétek beárazni?
Köszi!

(#1187) Mike88 válasza tetemete (#1186) üzenetére


Mike88
senior tag

"Ma" már nem sokat... 10-nél többet nem hinném, hibás távval inkább 7-8 körül.

(#1188) Celtis válasza tetemete (#1186) üzenetére


Celtis
veterán

Mit kerestem anno ilyet. 15-ért vettem tavaly, gyakorlatilag távirányító nélkül. Ráadásul csak tartalékba vettem, hogy ha az üzemben lévő meghibásodna.

(#1189) rsf válasza Mike88 (#1187) üzenetére


rsf
senior tag

Mivel dupla sat tuneres szerintem inkább 12-15e Ft a reális ára.
A wetek1 távján a bekapcs gomb infrás a többi RF-es aminek van egy vevője az egyik belső USB portba dugva.
Üdv.

“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“

(#1190) tetemete


tetemete
csendes tag

Mindenkinek köszönöm a segítséget.
Szerintem a héten meghirdetem 8e-ért.
Köszi!

(#1191) narumon


narumon
őstag

Szeged környékén van valaki aki valamilyen kis összeggél felrakna nekem egy Wetek play 1 egy TVheadendet úgy hogy használni is tudjam. Hónapokkal ezelőtt vettem, nem nagyon van rá időm, de amikor nekiálltam akkor sem értettem teljesen a működési elvét tehát nem jutottam semmire.
Nekem annyi kéne, hogy működjön a digivel, fel tudjam venni a műsort amit fel akarok venni (HD-t is).

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#1192) pch válasza narumon (#1191) üzenetére


pch
aktív tag

Rakj fel rá VDR-t könyebb.

pch

http://sb-soft.hu - "A" számlázó

(#1193) narumon válasza pch (#1192) üzenetére


narumon
őstag

Valami tutorial hozzá esetleg? Ezzel is tudok felvenni?

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#1194) pch válasza narumon (#1193) üzenetére


pch
aktív tag

https://www.youtube.com/watch?v=VyssoWm4QjU

http://sb-soft.hu - "A" számlázó

(#1195) tthom


tthom
senior tag

Sziasztok!

Ha használ valaki RTL2832u tunerrel Libreelec 9.0.1-et, annak működik rendben? Nálam nem akar fogni, csak 1 muxot. Egyedül a 618Mhz-es jön be, de az 594, se a 706 és tsa nem.. Driver gond? Találkozott valaki már ilyennel? Sima Wetek Play.

(#1196) Mike88 válasza tthom (#1195) üzenetére


Mike88
senior tag

Nálam eleve nincs rendben a 9-es. Feljebb leírtam, hogy számos problémám van vele. Próbálkozz a 8-as verzióval, utoljára 7-essel használtam ilyen USB-s tunert, azzal problémamentes volt.

Amíg az Openelec project volt az első számú, addig határozottan megfigyelhető egy jelentős fejlődés és javulás(!) az 5-ös verziótól a 7-esig, míg Libreelecnél a 7-es verziótól a 9-esig az figyelhető meg, hogy a fejlődés mellett egyik bug érkezik a másikra, avagy ha egy javítva, jön helyette 2-3 másik...
Egyébként a 8-as verzióból is a 8.2.2 volt (ha jól emlékszem) az első, amire már érdemes volt váltani 7-esről, szóval türelem.

(#1197) tthom válasza Mike88 (#1196) üzenetére


tthom
senior tag

Köszönöm az ötletet, megnézem régebbikkel, másra úgysem használnám, csak Tvheadendre.

Openelec siteot amúgy le is lőtték? Nálam nem elérhető.

(#1198) tthom válasza tthom (#1197) üzenetére


tthom
senior tag

Csak amolyan infó a korábbiakhoz:

Azt hiszem feladom az usb DVB-T HD adás + Wetek Play-t :)

ITE 9135: nagyjából jó, de néha bedob pár kockát a kép, növekszik is a continuity error szépen lassan
RTL 2832: itt úgy látszik kettő érzéketlenebb, mint a 3, mert harmadikkal egész jó, de ott is reccen néha. Mintha maga a Wetek Play USBje nem bírná, ami fura, mert elvileg 8mb/s kell az adásnak. Egy USB2 meg csak többet bír. SD adások jók.

Kipróbáltam vagy 3 féle Libreelec-et, de mindegy neki.

Na majd ha felszabadul az rpi2, megnézem azon is.

Szerk: nincs valakinek felesleges gyári DVB-T tunerje hozzá? :D

[ Szerkesztve ]

(#1199) Mike88 válasza tthom (#1198) üzenetére


Mike88
senior tag

Akkor is akadozik, ha nem a play a kliens, értsd mondjuk PC-n futtatsz egy kodit és azon egy tvheadend klienst (beállításaiban wetek ip címét megadod porttal együtt)?
Túl sokat nem próbálkoztam T tunerrel anno (mert csak kíváncsiságból próbálkoztam vele) szóval már nem emlékszem HD adást jól kezelte-e.
Tunert még találni ebay-en.

[ Szerkesztve ]

(#1200) tthom válasza Mike88 (#1199) üzenetére


tthom
senior tag

Persze, csak úgy nézem.

Egyik kliens S905W + Coreelec, másik i5-8400 + Kodi.

Nem egyfolytában akad, csak néha belekerül egy röccenés, amikor lesz egy hibás kockasor a képben.

Meg lehet vele lenni, csak bosszantó. Hátha a belső tuner közvetlenül csatlakozik..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.