Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
woodpaul
őstag
Egy jó webszerkesztőnek minimum 4 dologhoz kell értenie:
- (X)HTML
- CSS
- JavaScript (kliens oldali buherálások, form ellenőrzések stb)
- PHP vagy egyéb szerver oldali nyelv a dinamikához (gyakran magával hozza a MySQL ismeretek szükségességét is).
Ezek az ismeretek szerintem maximum kiegészíthetők, de nem helyettesíthetők flash-hel. -
woodpaul
őstag
Én sokat tanultam vizuálergonómiát, az animáció egy honlapon sokszor csak eltereli az ember figyelmét a szöveges tartalomról, és a személyes tapasztalatom is ezt tükrözi. Persze, ha mindenképpen animálni kell, mert pl. be akarunk mutatni egy műveletsort, azt még szép, hogy nem animált gifekkel tesszük meg... Jobb online animációs eszköz valóban nincs, de a Web elsődleges célja az információ közvetítés, amelyre a HTML és a CSS megfelelő alkalmazása bőven elegendő.
-
woodpaul
őstag
A flash egyáltalán nem a jövő, inkább egy lehetőség azoknak, akik inkább grafikában vannak otthon. Rengeteg kompatibilitási gond van vele, lassan töltődnek be, mobiltelefonokon használhatatlan (hordozhatósága siralmas). Talán ezért is van, hogy sok honlapnak van Flash és HTML változata. Nekem nem kell a vakítás, a lényeg, hogy gyorsan hozzá tudjak férni a keresett infóhoz, hisz erre való a net. A jövő a CSS-sel dizájnolt oldalaké. Nézz körül itt, aztán rájössz, milyen csodálatos, ugyanakkor gyors, hozzáférhetőségi probléma mentes oldalakat lehet csinálni sima XHTML+CSS kombóval: Bővebben: link!
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 M4 Pro / 24GB / 1TB Újszerű, garanciás
- StarTech ST1000SPEX43 (TAA kompatibilis)
- Dell Latitude 5520 11. gen i5, 8 GB DDR4, 0.5 TB, világító magyar bill, érintős
- MiPlaystation 5 1TB lemezes+ 1db kontroller 2026.11.17-ig garanciás
- Dell Alienware AW2725DF Monitor - 2 év 2 hónap garancia - GARANCIÁBAN CSERÉLT (Új)
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple Mac Mini M4, 256GB, 16GB!
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest