Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
atomjani
csendes tag
Én se vagyok flashpárti. Nálam csak egy dolog szól ellene. A proceszor erőforrását eszi,így lassabb gépeken belassulnak a dolgok Telefonon sem jeleniti meg,pedig gyakran azt használom. Bár valóban szép felületet ad vissza, de a css szerintem jobb. A flash inkább a bannerek és hosszabb animációk számára a legelőnyösebb. Ezekre tényleg jó. Na meg azoknak,akik szeretnek villogtatni vele.
A design-ról annyit,hogy az odal szépsége valóban megfogja az embert,de igazából az oldal tartalma tartja ott a látogatót. Hiába szép minden,ha nincs mit nézegetni az oldalon,csak villogásokat. De az is igaz,hogyha egy oldal pocsékul néz ki,akkor könnyen ott hagyhatja az illettő az oldalt. Ez meg főleg akkor igaz,hogyha a keresett tartalmat másik weboldalon is megtalál. Egyenlő arányba kell fejleszteni. Fejleszteni kell egyszer az oldalt,legyen tartalma,legyen különböző szolgáltatások,és közben ügyeljünk is arra,hogy az oldal is szép legyen. Viszont ezzel is vigyázni kell,mert a túldíszitetség romboló hatást vált ki. -
nbk
aktív tag
én sokszor azért jegyzem meg egy cég weboldalát (és ezzel magát a céget is), mert nagyon designes az oldala... pesze ez azért lehet, mert engem érdekel a webdesign...
szal jó dolog a design, de egy egyszerübb, de szép oldallal is el lehet érni ugyanazt az érdekeltséget... -
Gambit
őstag
Még mindig ugyanarról beszélünk, ugye? Mármint az első kérdésben felvetett dologról, hogy Átlag Ádám user fel akarja dobni a honlapját új design-al. Amit most leírtál, az évek alatt tanulható meg, és Átlag Ádámnak esetleg nincs erre néhány éve. Ezért mertem azt ajánlani, hogy nézelődjön flash irányba. De talán mégis inkább jobb, ha vesz egy jobb html könyvet, egy css könyvet (nem is nagyon lehet kapni, nekem is csak egy van, amiben érintik a témát), egy javascript könyvet, mondjuk a php fekete könyvet, meg biztonság kedvéért egy sql könyvet. Nehogymár vegyen szerencsétlen egyetlen flash könyvet, mert még a végén sikerülne neki amit szeretne, vagyis viszonylag rövid időn belül feldobnia a honlapja kinézetét...
-
Aktív témák
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest