Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Aktív témák
-
atomjani
csendes tag
Én se vagyok flashpárti. Nálam csak egy dolog szól ellene. A proceszor erőforrását eszi,így lassabb gépeken belassulnak a dolgok Telefonon sem jeleniti meg,pedig gyakran azt használom. Bár valóban szép felületet ad vissza, de a css szerintem jobb. A flash inkább a bannerek és hosszabb animációk számára a legelőnyösebb. Ezekre tényleg jó. Na meg azoknak,akik szeretnek villogtatni vele.
A design-ról annyit,hogy az odal szépsége valóban megfogja az embert,de igazából az oldal tartalma tartja ott a látogatót. Hiába szép minden,ha nincs mit nézegetni az oldalon,csak villogásokat. De az is igaz,hogyha egy oldal pocsékul néz ki,akkor könnyen ott hagyhatja az illettő az oldalt. Ez meg főleg akkor igaz,hogyha a keresett tartalmat másik weboldalon is megtalál. Egyenlő arányba kell fejleszteni. Fejleszteni kell egyszer az oldalt,legyen tartalma,legyen különböző szolgáltatások,és közben ügyeljünk is arra,hogy az oldal is szép legyen. Viszont ezzel is vigyázni kell,mert a túldíszitetség romboló hatást vált ki. -
Aktív témák
Hirdetés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövedelem
- Le Mans Ultimate
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs