- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Még mindig ugyanarról beszélünk, ugye? Mármint az első kérdésben felvetett dologról, hogy Átlag Ádám user fel akarja dobni a honlapját új design-al. Amit most leírtál, az évek alatt tanulható meg, és Átlag Ádámnak esetleg nincs erre néhány éve. Ezért mertem azt ajánlani, hogy nézelődjön flash irányba. De talán mégis inkább jobb, ha vesz egy jobb html könyvet, egy css könyvet (nem is nagyon lehet kapni, nekem is csak egy van, amiben érintik a témát), egy javascript könyvet, mondjuk a php fekete könyvet, meg biztonság kedvéért egy sql könyvet. Nehogymár vegyen szerencsétlen egyetlen flash könyvet, mert még a végén sikerülne neki amit szeretne, vagyis viszonylag rövid időn belül feldobnia a honlapja kinézetét...
Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest