Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
válasz
murrencs11
üzenetére
Korábban már jártam én is így ügyfeleknél, és a driver volt a ludas. Működik vele, de hibásan mint a te esetedben is. Keresned kell egy másik drivert!
-
Sátán44
addikt
Logitech QuickCam Communicate STX (V-UAM14A) Windows 7 64bit-en való futtatása:
1. Letöltöttem a Microsoft honlapjáról a Windows Virtual Pc-t + Windows Xp módot
2. USB fül -> Nem azonosított eszköz csatolás -> Logitech webkamera driver feltelepítése (mivel XP-ről van szó, arra van driver dögivel
)
3. Skype feltelepítése -> Kamera beállítása
4. Windos xp-ből hibernálva kilépés
5. Start menü -> Windows Virtual Pc -> Windows XP Mode - alkalmazások -> Skype -> Skype (Windows XP Mode)
6. Ekkor csak a skype indul el és lehet használni a webkamerát
Hozzáteszem, hogy végső elkeseredésemben próbáltam ki ezt az Xp módot, előtte soha nem láttam és ki sem próbáltam, csak annyit tudtam róla, hogy egy működő teljes értékű op.rendszer. Amikor feltelepítettem akkor láttam meg az USB módot, aminek megörültem és a hozzá fűzött reményeim beváltak. Óriási szerencsém volt hogy ez beugrott, mert már az eladás szélén állt a kamera

Így minden régi kamerát életre lehet kelteni!
Ez saját szerzemény, aki a kis dr-hoz használná fel az plágiumot követ el
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)