Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
Logitech QuickCam Communicate STX (V-UAM14A) Windows 7 64bit-en való futtatása:
1. Letöltöttem a Microsoft honlapjáról a Windows Virtual Pc-t + Windows Xp módot
2. USB fül -> Nem azonosított eszköz csatolás -> Logitech webkamera driver feltelepítése (mivel XP-ről van szó, arra van driver dögivel
)
3. Skype feltelepítése -> Kamera beállítása
4. Windos xp-ből hibernálva kilépés
5. Start menü -> Windows Virtual Pc -> Windows XP Mode - alkalmazások -> Skype -> Skype (Windows XP Mode)
6. Ekkor csak a skype indul el és lehet használni a webkamerát
Hozzáteszem, hogy végső elkeseredésemben próbáltam ki ezt az Xp módot, előtte soha nem láttam és ki sem próbáltam, csak annyit tudtam róla, hogy egy működő teljes értékű op.rendszer. Amikor feltelepítettem akkor láttam meg az USB módot, aminek megörültem és a hozzá fűzött reményeim beváltak. Óriási szerencsém volt hogy ez beugrott, mert már az eladás szélén állt a kamera

Így minden régi kamerát életre lehet kelteni!
Ez saját szerzemény, aki a kis dr-hoz használná fel az plágiumot követ el
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)