Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM43
őstag
-
tau_ba
tag
Sziasztok, van egy Wayteq masinam, ami idaig tokeletesen mukodott (kb 3-4 eves geprol van szo). Egyik pillanatrol amasikra nem lehet bekapcsolni. Elindul, megjelenik az autos inditokep, de utana hirtelen atvalt ilyen fuggoleges csikokra. Mellekeltem a kepeket a dologrol. reset-elni mar probaltam, nem valtozik semmi. Valami otlet, hogy mi lehet?
-
rover45
őstag
Sziasztok, kaptam ma egy ilyen x850 készüléket, állítólag volt valami baja és a hozzáértő gazdája, WinCE alól letörölte a partíciókat
Vagyis, most csak a WinCe van rajta, oda bootol. Bekapcsoláskor Sd kártyát kér, mert nincs alkalmazás és arról szeretné telepíteni.
Mivel tudnám visszatenni rá a gyári wayteq szoftvert? -
fannta
csendes tag
Sziasztok,
X880 8GB -hoz Igo-t lehet valahol kapni?
Udv.
-
TheCsics
csendes tag
Sziasztok!
WayteQ x850-öm van, boot logot szeretnék cserélni.
Próbáltam már X=5 és X=8 al is: Logopf0X.bmp; Logopf0X.BMP; LogoPF0X.bmp; LogoPF0X.BMP de egyik sem segített. Másolás után, hátsó reset gombot nyomtam meg.(Régen lecseréltem valahogy, de szeretném aktualizálni, az a kocsi már el lett adva.)
Köszi!
-
BRolly5
csendes tag
Helló!
Wayteq x880-ra hogyan kell feltenni iGO 8.3.5.231128-at? Full kezdő vagyok. Mit hova másoljak? Belső tárhelyre menne, még nincs micro SD kártyám.Szájbarágósan ha lehet! Köszi! -
sznoopy1977
tag
Van egy eladó TMC antennám ha érdekel valakit
-
DM43
őstag
válasz
Cardinellla #535 üzenetére
-
Cardinellla
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék.
- X880-ról hogyan tudom törölni a játékokat?
- Lehet más ikonokat, skin-t tenni rá?
Előre is köszönet a tippekért. -
fadrusz
csendes tag
válasz
motogprossy #532 üzenetére
A micro SD gyökerébe feltöltöd a
480x272 pixel méretű 24 bit-es új
logot, amelynek a neve: "Logopf05.bmp".
Majd reset. és a vas az új logoval indul. -
motogprossy
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy winCE6-nál a boot logót hogy lehet meg változtatni?
Wayteq, gépről van szó, szeretném le cserélni a bekapcsolásnál lévő boot képet, de sehol nem találom a winCE ben.
Előre is köszönöm.
-
x74
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Karácsonyra vettem egy WayteQ x850-es készüléket az Apósomnak, eddig minden szép volt. Most elhozta, hogy valami nem működik rendesen. Megnéztem és valóban az érintőképernyő nem az érintés helyén érzékel, hanem össze-vissza. Annyit mondott, hogy babrálta és angol nyelvű lett először, majd voltak kis keresztek a képernyőn, gondolom sikeresen elrontotta a kalibrálást. Mivel most lehetetlen a beállítások menüben az újrakalibrálást vagy a gyári beállítások visszaállítását elvégezni, így hozzátok fordulok, Mit tegyek? -
Bacusuz
őstag
válasz
IllesBandi #524 üzenetére
wayteq beállításban navi indítómappa.ott bejelölöd az igo exet.és kész-
automatikus inditast ne pipald be! -
Bacusuz
őstag
Primo 2 van fent és ahhoz kellene térkép friss (M0 stb),esetleg friss EU.
Lefrissebb amit találtam 2013/Q3
Válasz pü-ben is érdekelX850 működik 32gb Samu uhs-i karival :-)
-
Bacusuz
őstag
válasz
adidas4death #526 üzenetére
A 16 rol en is tudok,de ma kiderul.
Azert veszek nagyot mert sok terkepet pakolok ra.
Eu,north america,australia stb.Koszi a valaszt
-
adidas4death
aktív tag
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok.
Wayteq x850 navimba vennék 32gb-os micro sd kártyát.
Működni fog vele? -
IllesBandi
újonc
Sziasztok!
Több évvel ezelőtt vettem egy Navon N490P navit, hivatalos, gyári iGO Primo teljes EU szoftverrel. Mostanra a készülék bedöglött, be se lehet kapcsolni.
Gondoltam semmi baj, veszek egy másik navit térképszoftver nélkül, amiben használom tovább a hivatalos iGO Primomat. Ez a készülék lett a WayteQ x850.
Beletettem a microSD kártyát, amin a hivatalos iGo van és itt szétfoszlottak az álmaim.
Sehol egy indító fájl, a navigáció nem indul. A kártyán van egy device.nng fájl és egy addons könyvtár.
Segítene valaki, hogy mit kell tennem, hogyan tudom működésre bírni? -
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Waxteq X850 4Gb-os navigációra kellene sürgősen teljes európa térkép.
Tudnátok segíteni honnan tudok rá letölteni?
Jövőhét csütörtökön Német.o-ba utazunk és szükség lenne rá.Köszönöm Dávid.
-
b.gy.
újonc
Sziasztok!
Wayteq X850 4GB -hez
szükségem lenne nekem is
térképre. Ha lehetséges,
akkor európa szintűre.
Tud valaki segíteni milyet és honnan töltsem le?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv. -
GEPESZ66
veterán
Ha újrarakom az IGO-t, akkor a bin-fájlokat lehet-e törölni, amik a Mobilenavigator mappa mellett vannak?
-
junkhead
aktív tag
most firssítettem xp-ről win 7 64-re
és total commanderben beakartam állítani a wincefs plugin, de nem engedi win 7 alatt
persze az active sync sem indul
miért? és mit csináljak? köszi -
lezli2
újonc
Sziasztok!
Az alábbi navigációhoz szükségem lenne egy térképre.Ha lehetséges akkor európa szintűre.
Tud nekem valaki segíteni milyet és honnan töltsek le?
Válaszokat előre is köszönöm.WAYTEQ X850 4GB
Üdv.:lezli2
-
Axess
tag
Sziasztok!
Van egy x850-em egy M3GPS i3 9.6.5.245577 szoftverrel. Ebben szeretném kikapcsolni a városnevek melletti kis képeket. Lehetséges ez? (Azokra a kis fákra és bokrokra gondolok gondolok: kép ) -
hojos
aktív tag
válasz
motogprossy #507 üzenetére
Szia.
Szerintem nincs rá hivatalos rom, viszont jó hozzá a 950-es.
Regisztrálj ide, itt mindent megtalálsz. -
motogprossy
csendes tag
Sziasztok. Tud valaki linkelni egy gyári firmwaret?
SD kártyára rá húzom, be teszem, reset és frissül?
Ismerőstől kaptam, de valami egyedi rom van rajta, se navi, csak információ beviteli lehetőség.
Előre is köszönöm.
-
Furesz00
csendes tag
Hello!
Olyan ügyben érdeklődnék, hogy megvettem életem első gps-ét. Egy wayteq x850 teljes európa sygic lite progival. Mint "szűz" gps-es azt hiszem így már hiba volt. A progi csak "gyors"-ban tervez és hang nélkül. Nos a kérdésem az lenne, hogy esetleg egy igo8-at rá lehet tenni? Telómon azt használok android alatt! Ha rá lehet valaki leírná, hogy mi kell hozzá és hogyan kell feltenni. Esetleg a gyári navit le is pucolni a gépről. Előre is köszi a segítséget.
-
Bantita1980
újonc
Hello srácok!A minap vettem egy x850-et,feltelepítettem egy igo8-at,a gondom az hogy az indításnál meg áll egy olyan szövegnél hogy "initializing warning data"!valakinek van ötlete hogy mi lehet a gond?előre is köszi!
-
SteveL
aktív tag
Vettem egy X850-et, amiben nincs Bluetooth, viszont a /ResidentFlash2/YFAPP/BlueTooth/BluetoothV4.exe fájl rajta van, amit a navigációs szoftver induláskor el is indít. Átnevezhetem a fájlt valami másra anélkül, hogy bajt okoznék a készülék működésében?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest