Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkhead
aktív tag
most firssítettem xp-ről win 7 64-re
és total commanderben beakartam állítani a wincefs plugin, de nem engedi win 7 alatt
persze az active sync sem indul
miért? és mit csináljak? köszi -
junkhead
aktív tag
hello
addig fabrikáltam a sys.txt-et és a utility init hogy most már be sem tölt a primo, folyamatosan újra indul mielőtt megjelenne az üdvözlő képernyő, ráadásul a pc-hez sem tudom csatlakoztatni, hogy újrarakja, az active sync nem látja
flashről használtam
mit tegyek????
köszi -
junkhead
aktív tag
Hello, ez az első navim, kis utána olvasással felraktam rá az igo primo-2-t, de csak sd kártyára tudtam, flashre nem. Miért?
Hogy kell flashre telepíteni, mert hiába kezdem a resident flash mappába másolni, pár mp. múlva a másolás megszakad.
Igaz az sd kártáyval is megszenvedtem, mert a mappát, illetve az almappákat bemásolta, aztán minden mappába már csak az első fájlt, utána mappánként egyenként másoltam a tartalmat:
Hol rontottam el? Vagy mit nem tudok?
Egyébként sd-ről jól működikl,de flashre mégis hogy rakhatom fel?
Köszi -
junkhead
aktív tag
Hello, ez az első navim, kis utána olvasással felraktam rá az igo primo-2-t, de csak sd kártyára tudtam, flashre nem. Miért?
Hogy kell flashre telepíteni, mert hiába kezdem a resident flash mappába másolni, pár mp. múlva a másolás megszakad.
Igaz az sd kártáyval is megszenvedtem, mert a mappát, illetve az almappákat bemásolta, aztán minden mappába már csak az első fájlt, utána mappánként egyenként másoltam a tartalmat:
Hol rontottam el? Vagy mit nem tudok?
Egyébként sd-ről jól működikl,de flashre mégis hogy rakhatom fel?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- Modolt Keychron V3 MAX (magyar) + Keychron Q0 MAX egyben
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest