Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
swis
tag
Van valami különbség hogy az egyik Intensa a másik meg wayteq néven kerül forgalomba?
-
gyurma111
aktív tag
Tudja valaki,hogy a romfrissítés ezeknél a kütyüknél hogyan történik?
SD-ről lehet fleshelni,vagy Atlasmanager kell hozzá? -
gyurma111
aktív tag
Szia
Működnie kell nálad is,ha nálam megy.Valamit mégsem úgy csinálsz.
Az átírást én win felületről csináltam a gyári menü le volt lőve.
Az asztali PC alapból felismeri a kütyüt,ha telepítve va az ActiveSync.
Registry módosításhoz CeRegEditort javaslom.Az asztali gépre kell telepíteni és
AS-en keresztül látja a kütyüt.Teljes reg mentést is lehet vele csinálni.
Ne keresse a memotez azt jelenti,hogy minden újraidításkor kéri az SD-t ?Ja....hogy neked nem is N770-ed van
-
feco88
tag
kösz snowdog de sajnos eza fórum nem az olyan gépeknek van szánva mint az enyém ( sungoo 43.01 ) csak nem találtam hozzá fórumot
és már régebben is érdeklődgettem wayteq iránt és sok hasonlóság miatt ide kezdtem el írni a gondjaimat
eddig segített is rajtam de nekem nincs ilyen 4 gonbos főmenüm
köszönöm a gyors válaszod meg a megértést, hogy nem ide kellene irnom mert ez nem sungoo forum de válaszoltok, nem küldtök el...
-
snowdog
veterán
most próbálok valami activesync-et keresni amivel ezt a WinCE5-öt tudom szinkronizálni
Minek keresni, a gép alapból tudja. Állítsd át:
1. négygombos főmenü - Rendszer gomb
2. Rendszeri... gomb
3. USB gomb
4. Activesync bepipál...igaz itt a registy-t nem fogom megtalálni...
A TotalCommander-ben van beépített registry editor.
-
feco88
tag
válasz
gyurma111 #281 üzenetére
gyurma111:
okés bocsi, igen ugyan ezt megcsináltam ( módosított: StartUp...........\ResidentFlash\StartUp
Desktop...........\ResidentFlash\Desktop
Természetesen másold a mappákat is a ResidetFlash-ba. ) na de hiába a ki-be kapcs 2x és a resi nem maradnak meg a beálítások. most próbálok valami activesync-et keresni amivel ezt a WinCE5-öt tudom szinkronizálni és utána gépen kezdem el bujni.köszöntöm a segitséget.
igaz itt a registy-t nem fogom megtalálni, de hátha másik találok egy parancssort ahol betudom álítani, hogy ne keresse a memót egy hideg inditás után, hanem a belső memón keresse először a cuccokat.
-
ptakika
csendes tag
Nem tudok rola hogy a Wayteq N770BT-nek, vagy az Intensa N770BT-nek lenne belso TMC vevoje. Szerintem itt a GPS antennara gondoltak (marcsak azert is mert a GPS szekcioban van felsorolva). Kulso GPS antenna csati tenyleg nincs rajta, de amiket olvastam, nem is kell, mert meg a specko hovedo meg ilyesmi uvegek alatt is jol mukodik allitolag. Nekem egy Skoda fabia 2-ben van, es semmi gond nincs vele. Szoval szerintem azt akarjak parasztvakitani (bocs a kifejezesert), hogy nem kell kihajtani rajta a GPS antennat a hatuljan, mint nehany PDA-nak, vagy regi PNA-nak
Szerintem...
-
micro
addikt
Nem tud valaki olyan web böngészőt, ami tud flasht és megy a 770BT-n?
-
Trianrta
aktív tag
Feltettem az iGO-t, de olyan gondom van, hogy ha belépek egy menübe, akkor ott nincs (nem látszik )vissza nyíl illetv semmi olyan, amivel az előző menübe visszaléphetnék.
Ötletek?
-
swis
tag
Ja és a link
http://www.speedshop.hu/main.php?
page=termek&iid=24272&mitkeres=&kategoria=&sort=nev&orient=&kovetkezo=&holkeres=&elotag=&termeknevek=Navigációs%20PNA%20készülék,%20INTENSA%20N770BT%20GPS,%20autós%20szettel,%20térkép%20nélkül%20(WAYTEQ)ÚJDONSÁG! Nincs külső antennacsatlakozó.
--------------------------------------------------------------------------------Intensa N770BT PNA készülék
Processzor:400 MHz,
Képméret: 4.3 16:9 QVGA 480 x 272 pixel, 65,536 szín, TFT LCD érintésvezérléssel
Fényesség: 250 lumen
SDRAM: 64 MB
Memória: 2 GB beépített memória
Operációs rendszer: Windows CE 5.0
GPS: SiRF Atlas III Chipset (30 csatorna)
Pozíció pontossága: 10 méter, Gyorsulás: 0.1m/s, Idő: 0.01s GPS idő, TTFF (Nyílt égboltnál)
Antenna: beépített
Bővíthetőség: SD kártya bemenet (Secure Digital) kártyafoglalat: MAX 8 GB-os SD kártya
Akkumulátor: 1450 mAh lithium
Max fogyasztás: 350 mA @ 5V, 3mA @ 5V
Méretek: 115 mm x 85 mm x 19 mm, 210 g
Egyéb funkciók: Multimedia Player (MP3, WMA, WAV, MPEG-2*, MPEG-4*, AVI), Képnézegető
Integrált hangszóró( 1W ), Sztereó fejhallgató jack
Méret (Sz x M x V):115 mm x85 mm x 19 mm
Súly: 210 g
Autósszet + hálózati töltő
FM transzmitter -
swis
tag
Ha jól tudom igaz hogy az intensa 770 és a wayteq 770 az ugyanaz?
Találtam most egy intensat amihez azt írják hogy újdonság mivel beépített antenna van benne. Ez mit jelent?
Valaki írja már meg nekem,hogy a total commandertől kezdve hogyan rakom rá az igot úgy hogy működjön is. -
mandroo
tag
Azon szerencsés helyzetben vagyok , hogy 2 db ilyen készülék is a birtokomban van .
Barátom megkért , hogy segítsek neki a navi vásárlásban . Kis keresgélés után erre a gépre esett a választás . Annyira megtetszett , hogy gondoltam meglepem magamat is eggyel . Ár - teljesítményben jó a gép . Nem csalódtam benne .
Úgy csináltam , hogy az egyikre az alap i go-t tettem fel , másikat meg buheráltam . Így össze tudtam hasonlítani a változást az eredetivel . A fórumot végigolvasva , a RIKS skin mellett döntöttem . Mást ki sem próbáltam , bíztam bennetek . Nem csalódtam .
Most már működik minden .
PDA-m és un. okos telefonom van . A PNA-t azért mellőztem , mert nem volt rajtuk Win felület . Ezen egy rövid időre azt is kipróbáltam . Jó .
Mivel a magamnak szánt gépet egy másik barátom elkönyörögte , így a Win-t el kell felejteni , mivel egyáltalán nem értenek az ilyen kütyük lelkivilágához . A problémákat a RIKS skin megoldja .
Úgy kezdtem neki , hogy korábban még nem csináltam ilyet . A fórum segítségével sikerült megoldanom mindent . Most már minden infó benne van , csak szétszórva . Lehetne egy összefoglalót csinálni , amiben minden fontos egy helyen megtalálható .
Ezt megcsinálom és elküldöm "snowdog" fórumtársnak . Ő majd ellenőrzi és javítja . -
Trianrta
aktív tag
duplázott a fórum, töröltem.
-
Trianrta
aktív tag
Ma megvettem én is az N770BT készüléket.
Hova kell másolni az iGO-t?Ha megnyitom TC-vel, akkor 3 txt fájl van a főkönyvtárban, ide másoljam a Mobilenavigator könyvtár alá?
És a skineket hova kell betenni? (ebben az iGO-ban nem találok skin mappát) -
-
vimre
tag
Egy kis adalék a "Navigáció" ikon működéséhez:
Az N770BT-n is használható saját SHELL.INI fájl. Az ikonra kattintáskor a következő történik, sorrendben:1. Ha található a ResidentFlash-ban SHELL.INI, és abban érvényes útvonal, az abban megjelölt program indítása. Ha ilyen nincs, akkor:
2. Ha található a kártyán SHELL.INI, és abban érvényes útvonal, az abban megjelölt program indítása. Ha ilyen nincs, akkor:
3. Ha található a kártyán \mobilenavigator\mobilenavigator.exe, akkor annak indítása. Ha ilyen nincs, akkor:
4. Ha található a ResidentFlash-ban \mobilenavigator\mobilenavigator.exe, akkor annak indítása. Ha ilyen nincs, akkor:
5. SemmiEzek alapján a ResidentFlash-ba tett SHELL.INI-vel indítható az SI, akkor is ha van a kártyán mobilenavigator mappa.
-
micro
addikt
Igo 8-ban hol tudom beállítani, hogy amikor újratervez, akkor nem mondja zombi, hogy "újratervezés"?
-
faderhun
csendes tag
válasz
kokesz85 #326 üzenetére
Én pár napja kaptam meg a cuccot wayteq N770BT
Itt vettem:
www.itprofession.hu egész jó ára volt…
nekem az IGO 8 .0.0.49545 verzió van fent
a gép memóriába másoltam a progit.
A sys.txt be ezt kellett beírnom:
[folders]
app="ResidentFlash\mobilenavigator"Ja és persze a igo.exe átnevezése is kellett.
2 napja nyúzom eddig még nem volt gond vele. Jól navigál és gyorsan tervez újra.
-
kokesz85
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni WAYTEQ N770 BT PNA-t
Kérésem lenne, hogyha megveszem milyen IGO8 at lehet rárakni, verzioszám is kellene, megrendelem, és addig szerzek szoftvert hozzá!
Válaszokat elöre is köszönöm! -
swis
tag
Köszi a válaszokat.
Ezzel a licensszel működni fog a ketyere? LCP_43J_FEU@0807_(NNG+TA_HUN_TMC)
Pontosan mit kell vele majd csinálni hogy el is induljon a navigálás? Valaki érthetően megírhatná nekem lépésről lépésre privibe is akár. Bocs de ténnyleg nem igazán értek hozzá -
cimpax
csendes tag
Segítség!
Milyen mp3 lejátszót kell odatenni? számológép ikont meg nem is látok.
???
-
-
ujozs
csendes tag
válasz
schiraly #308 üzenetére
Asbis_PNA_EEU@0807_(NNG+TA,_WEUMRE)_ASBISGPS450.lic
Asbis_PNA_EEU0807_NNG_TA_WEUMRE_ASBISGPS450.lic
LCP_43J_FEU@0807_(NNG+TA_HUN_TMC).lic
Maestro_PNA_NA@08Q2_(NQ)_2008-08-22.lic
Ngai_Lik_PNA_FEU@0804_(TA_only,_3DLM)_ORION_NVX200L43.licezek vannak fent
mosttovább ugrik,de a LANGUAGES-nél megáll
Fatal error-al
az írja hogy nem találja a nyelvi file-kat -
PLaci58
addikt
snowdog!
A Linkes fórumon november 28.-án írtam:
"Több futtatási módot is szoktak indítani az ikonnnal.
Valahol lehet még egy rejtett ResidentFlash2 vagy 3 vagy mint az N410-ben SLCFlash is, amiben a menü program van.
Ezt csak próbálgatással lehet megtalálni."Csak meg kellett volna keresni!
Amit letöltöttem #232, abban nincs kikommentelve! Ezért is bátorkodtam szólni.
Nem akartalak bántani!
Egyébként most én is ezt a skint használom, mivel addig is a Riks skinek tetszettek.
Köszönet a módosításokért!Hogy ne csak a szám járjon itt megtalálható az SI 1.3.3 ResidentFlash-be készült változata.
Ez nem tartalmaz semmilyen jogvédett programot, csak az SI keretet!
Érdemes elolvasni a használati utasítást.
Természetesen biztos van benne hiba és örülnék ha jeleznétek ezeket. -
wocsok
tag
Sziasztok!
Én is egy ilyen vásátlása előtt állok, és azt szeretném megkérdezni, FM transmitter csak a WAYTEQ N770 BT-s ben van, vagy a WAYTEQ N770 is? A másik jelölt a BLUEPANTHER V480, ez mennyivel jobb/rosszabb annál? A fényereje nem olyan mint a WAYTEQ N720-nak? -
jagada
addikt
az N770/N770Bt-nek milyen az autós tartója? olyan hajlítgatós mint a 720-é?
-
ujozs
csendes tag
Indulni elindul de csak egy pillanatra.
Jobb alsó sarok INIT API felirat aztán visszaugrik a főmenübe.Ennyi van sys.txt-ben.
[folders]
app="ResidentFlash\mobilenavigator"[interface]
maxzoom2d=6000000
resolution_dir="480_272"
vga=1
show_zoombar=1
drive_carefully=0
show_exit=1[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=480
screen_y=272[map]
2dheadup=1Valami ötlet?
-
rezar
csendes tag
Köszi snowdog!
Végig olvastam a topikot, és bár nem nagyon vagyok otthon a PDA - PNA témában, de ha jól értettem, akkor egy kis okoskodással nagyjából ugyanolyan funkciójú alkalmazások futtathatók ezen a készüléken, mint egy kb. kétszer ilyen drága PDA-n?
További eredményes fejlesztgetést kívánok! Az eddigiek is nagyon hasznosak lesznek, amint beszerzek egy ilyen készüléket.
-
snowdog
veterán
A GPS vezérlők állandóan futnak a háttérben, attól a pillanattól kezdve, hogy bekapcsolod a géped.
És ez is egy érdekes kérdés lehet(ne), mert ha nem navigálsz, akkor mondhatnánk, hogy feleslegesen terhelik a procit, és ezáltal felesleges fogyasztást is okoznak. De mindig azt kell szem előtt tartani, hogy ez a gép kimondottan navigációhoz készült, ez a fő feladata, mindennek ehhez kell igazodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Drón topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest