Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1101) reelc válasza zS0lt1_ (#1097) üzenetére


reelc
veterán

Na akkor most keserítelek el: szerintem igen kicsi az esélye, hogy bárki komolyabban leálljon coopozni. Akár úgy, hogy 2 ember elölről kezdi. Komolyan írtam fentebb, hogy rengeteg időt kell beleölni a szezonba - de új embernek új karival megérheti. Réginek, ha van más amivel játsszon, nemigen.
A Steamcharts szerint nagyon kevesen játsszák (ma 1230 ember volt a legtöbb egyszerre. Összehasonlításképp a Grim Dawnnál 8392 fő. Régebbi és szólóra van kihegyezve. Jót tesz neki az akciózás).
Másrészt a sztori után elég gyenge az endgame, és lassú a kari fejlődés.
Most próbálkoznak azzal, hogy lett Season, és szerintem a beleölt időhöz képest igen nokedli cuccokért megy a dolog jutalomként, ill. lett XP növelő stat. Most gyengébb cuccokkal de +96%XP-vel megyek, a robotok aprítanak, így kilehet bírni.

Ugye lehet nehezíteni a játékot a jobb jutalomért egyrészt úgy, hogy magasabb szintű küldiket csinálsz, másrészt pl. Tarot. Nyilván egy coop társ miatt is nehezebb lenne és ha nincs a 2 játékos egy szinten, az előbbiek miatt úgy gondolom elég hamar átmenne kínlódásba.

Biztos lehet ügyesebben csinálni ahogy én.
Lvl64-es Magos, majdnem 25 óra befektetett idővel Tier 2-ből megvan 10 még talán meglenne 1-2 ha leállnék kínlódni a kraft dolgokkal. A Crusadebe eddig több, mint 2 órám van és még nincs vége (ha lenne elég hely a cuccoknak kicsit gyorsabb lenne). Ezt lehet pihentetem is, mert lvl70 a kövi pálya. Ha le is menne, nagyon sok idő lenne, kínlódás.

Kb. közepes játék, hangulatos, jó sztori, 40k, megéri az akciós árat + 1 kis endgame, de nem játszatja magát hosszabb távon. Hamar unalmassá válik. Vissza-visszatérek patchenként, de nem egy Diablo 3, vagy Grim Dawn. Így gondolom.

[ Szerkesztve ]

(#1102) _ocsisajt válasza reelc (#1101) üzenetére


_ocsisajt
őstag

+EXP nővelést melyik tárgyakra lehet pergetni? Mert feleslegesen nem akarom elcseszni azt a kis mennyiségű kraft anyagot sem. :)

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#1103) Peace válasza reelc (#1101) üzenetére


Peace
nagyúr

Én azóta el sem indítottam. :DDD Ez a szezon kari is hülyeség volt. Gondoltam, hogy az ezer éves első karakteremmel csapatok kicsit. De rájöttem, hogy semmi értelme belépnem.

(#1104) reelc válasza _ocsisajt (#1102) üzenetére


reelc
veterán

Ezt nem tudom.
Krafttal nem igazán foglalkoztam.
Azon volt, amin esett. :) Szinte mindenen láttam már.

(#1103) Peace: Te nagyon bölcs ember vagy. Valószínűleg te jártál jobban, ahogy látom mennyi meló lenne még az egésszel...

(#1105) _ocsisajt


_ocsisajt
őstag

Hülye kérdés incoming:

Tarot kártyáknál ha esetleg van már 10/10-es fejlesztésem és nem veszem észre, akkor adhat random abból a kártyából? Ha igen, akkor az "elveszik"? Mert nem mindég nézem végig, hogy hol van 10/10 és tartok tőle, hogy ha ad olyat, akkor a küldetés után kinyitva elveszhet...
Van ilyen? Vagy akkor addig ad másikat? :F

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#1106) reelc válasza _ocsisajt (#1105) üzenetére


reelc
veterán

Nem biztos, hogy jól értem.
Szóval Uther Tarot szokott esni, ezzel lehet a Tarot kártyákat szintezni.
Úgy rémlik véletlenszerű. Szóval jobb egérrel felhasználod, és akkor kiírja, mit növel. Adott kártya következő szintjét te unlockolod a kalapács jellel. Célszerű egyszerre egyet, hogy arra menjen a kártya felhasználás. Legalábbis nem tudom, hogy lehet másképp fixálni.

[ Szerkesztve ]

(#1107) _ocsisajt válasza reelc (#1106) üzenetére


_ocsisajt
őstag

Totálisan tisztában vagyok azzal, hogy random, ezért is tartok tőle, hogy az adott kártya mondjuk 10/10-en áll (én nem veszem észre, mert haladok előre 2-3 küldi után szoktam salvageolni/eladni) és utána a szintező cuccot ha "jobb gombozom" van esélye annak, hogy "elveszítsem"? Vagy nem engedi az engine ilyenkor és azt nem adja random ami aktuálisan 10/10-en áll? Remélem érted. :D

Minden küldetésben használok tarot szintező boostot, hogy fejlődjenek, jól. Ezért van meg a "veszélye" esetleg annak, ha erre nem figyeltek a készítők, remélem igen! :B

[ Szerkesztve ]

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#1108) reelc válasza _ocsisajt (#1107) üzenetére


reelc
veterán

Ha nem upgradeled a kalapáccsal, akkor nem megy fentebbi szintre (pl. 11-re), és az upgrade pénzbe is kerül.
Bevallom nem teljesen értem. :)
Küldetéskor te szabod meg milyen Tarotokat használsz (1 nagy és 2 kicsi lehet ennyi van megszabva). Lehet akár 1db-ot is.
A szintjük nem nullázódik a küldi után.
Én is úgy szinteztem NS-ben, hogy azt az egyet upgradelgettem 10 fölött.

[ Szerkesztve ]

(#1109) _ocsisajt válasza reelc (#1108) üzenetére


_ocsisajt
őstag

Most lehet én magyarázom el szarul... :D

Szóval!
Folyamatábra: fellogolok, üres a táska -> megcsinálok mondjuk 10 küldit -> mivel a tarotos bónuszt választottam, ezért a dropom lesz mondjuk 30 upgrade (hasra ütés! :DDD )

DE, itt jön a csavar
(MÉG a táskában vannak az upgradek!) Ha rámegyek a tarotokra mondjuk a kövi "véletlengenerált" küldetéskor (nem tudom hol lehet máshol megnézni hanyas szinten vannak) és mondjuk lesz egy olyan ami 10/10-en áll, mondjuk a nagy arkánumból "A megszállott" kártya...
Visszamegyek a hídra -> táska -> elkezdem azt a korábban 30 begyűjtött upgradet és lövöldözöm el -> szépen írogatja ki, hogy mik fejlődnek.

KÉRDÉSEM! :DDD
a 10/10-en állo "Megszálott" kártya ilyenkor gondolom nem kap upgradet, vagy igen? azaz nem megy 11-re, hanem "kárbavész" az az egy jobb klikk? :DDD
VAAAGY, így lehet az engine-el trükközni, hogy szépen minden kártyát kifejlesztesz 10/10-re, nem klikkelsz arra, hogy piiizért koponyát/szintet lépjen és majd "egyszerre"*** fejleszd őket, elkerülvén azt, hogy a kártyaszintek idő után tök "össze-vissza" legyenek? (mittomén a "Technoeretnek kohó" már hármas koponyán/szinten van, de a "Megszállottnak" még csak a kettes szint jönne, mert ugye random rulez)

Remélem már érthető :D :DDD :B

***Bonyolítom! :DDD
Ha már minden kártya szintlépés előtt üldögél... Akkor is engedi az upgradet? Vagy akkor is "kárbavésznek" ezek a dropok? :) Vagy ki fogja írni, hogy nem tudod, dude :)

[ Szerkesztve ]

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#1110) reelc válasza _ocsisajt (#1109) üzenetére


reelc
veterán

Ahogy írtam, ha 10-en áll, nem megy fölé, ha nem léptetsz vele szintet (kalapács, pénz) és akkor 11+ lenne a következő szintje.
Ha nincs fejleszthető kártyád, hiába nyomnád el az Uther Tarotot, nem fejleszt mert a kártyák a felső limitjükön vannak. Szóval nem megy a semmibe.

[ Szerkesztve ]

(#1111) _ocsisajt válasza reelc (#1110) üzenetére


_ocsisajt
őstag

Király, köffi!

Na, erre voltam kivi. :)
Akkor evvel lehet "trükközni", hogy egy szintre hozzad a többivel. :B

[ Szerkesztve ]

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#1112) reelc


reelc
veterán

(#1113) _ocsisajt válasza reelc (#1112) üzenetére


_ocsisajt
őstag

Damn... Nem rossz!

Kár, hogy tegnap este szedtem le a gémet... Egyszerűen beleuntam (még a szezonba is). :(

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#1114) reelc válasza _ocsisajt (#1113) üzenetére


reelc
veterán

Nálam is érik az uninstall, napok óta nem nyúltam hozzá.

Hamar meguntad, Peace és én mondtuk, hogy gyenge a szavatossági ideje.
Ez nem egy Diablo 3 vagy Grim Dawn.

(#1116) HugóBoss


HugóBoss
tag

Én a sztorit azért végig tolom :) A DLC-ket hol lehet megvenni játékon belül?

(#1117) reelc válasza HugóBoss (#1116) üzenetére


reelc
veterán

Úgy rémlik a menüben lehet elérni.
Először Cherubot adna el, de lehet lapozgatni.
Uninstalláltam az előbb, az a helyzet, nem tudom megnézni. :)

(#1118) HugóBoss válasza reelc (#1117) üzenetére


HugóBoss
tag

Napról napra kevésbé érzek ingert, hogy rákattintsak az ikonra :( Pont ettől féltem vásárlás előtt :) Még jó, h akciós volt...

(#1119) reelc válasza HugóBoss (#1118) üzenetére


reelc
veterán

Megértem.

(#1120) HugóBoss válasza reelc (#1119) üzenetére


HugóBoss
tag

Az a baj, hogy egyre több arpg porosodik végigjátszás nélkül a steam accountomon... Már csak a D4-ben bízom. Lehet szidni a D3at, de a D2 óta abban van a legtöbb órám, pedig szinte minden hasonló játékot megvettem. Régen minden jobb volt :D

[ Szerkesztve ]

(#1121) Szasza1977


Szasza1977
csendes tag

Sziasztok! Nem akarok itt feszültséget kelteni, de a Diablo3-at reggelire eszi meg a Grim Dawn... Mondom ezt úgy, hogy Dio2 fan voltam anno...

https://steamcommunity.com/id/szasza159

(#1122) reelc válasza HugóBoss (#1120) üzenetére


reelc
veterán

Én a D4-ben sem bízom, alig tudunk róla valamit, és még igen sokára jön ki.
A D3-at nem szidom (csak azért amiért megérdemli ;] ), és azt szoktam mondani, hogy a D3 és a PoE óta a Grim Dawn az egyetlen értelmes a műfajban. A PoEt nem szeretem, de elismerem az érdemeit.
Úgy gondolom (és mások is), hogy az elvileg a Q4-ben érkező Last Epoch jó lesz, nem olyan kihagyott ziccer, mint a Wolcen (ami papíron volt jó), meg Martyr ami kb. semmit sem érne a 40k nélkül, szegényt ilyen 1300 körül játsszák napi szinten, pedig szezon is van. Valahol sajnálom, hogy így félrement. Úgy gondolom a multiplatform léte menti.
Ja, a Pagan Online is most van átdolgozás alatt, nem megy a szekér, az online részt kiveszik, single lesz. Videók alapján nem csodálom.

(#1121) Szasza1977: Szia!
Hidd el, sok Diablo 2-3-as vagy akár PoE-s ember megfordult a Grim Dawnnál is. :) Meg persze Titan Questes. Remekül visszaidézi a régebbi korszakot, van kihívás, nincs szezon/liga, stb. így remek alternatíva is lehet, ha valaki végzett a ligával.
Tudom nem jön be mindenkinek, ez törvényszerű, viszont nagyon kevés embernek van negatív tapasztalata vele. Ellenben egy csomó hasonló játékkal, ahol pozitívot kell nagyítóval keresni.

[ Szerkesztve ]

(#1123) Szasza1977


Szasza1977
csendes tag

Mondjuk én remekül elszórakozok a Martyr-ral. Ha nem napi 8-10 órában tolja az ember fia, hanem amikor van egy kis ideje a meló és család mellett, teljesen jó. Azt nem lehet rá mondani, hogy csak úgy át lehet rajta futni. Rengeteg küldetésmód van benne, szerintem jó a sztori és még értem is, hisz magyar nyelven is elérhető. A 2.0 patch óta nekem nincs vele bajom, én elbabrálok vele, valahogy mindig beugrok egy kis rendrakásra. A kasztok kellően különböznek, a környezet pedig nem az unalomig koptatott dark-fantasy világ. Nekem ennyi elég. Szeretem a Neocoregames munkáit, a Van Helsing is tetszett.

Mondjuk én még abban a világban szocializálódtam, ahol az volt a király, akinek Amiga-ja volt és 32 színben tolhatta a játékokat TV-re kitolva. Nem volt minden úgy alánk rakva, mint most. Egy kicsit túl sok a jóból és nem mindig látjuk, hogy mi mögött van brutális munka és mi az, amit futószalagon gyártanak. Mert amikor kézbe veszel egy játékot, az is számít... legalábbis nálam.

https://steamcommunity.com/id/szasza159

(#1124) reelc válasza Szasza1977 (#1123) üzenetére


reelc
veterán

Korábban kérdezte valaki megéri-e megvenni: ezeket válaszoltuk.
Az emberek nagyrésze azért játszik, ha játszik. Nem kell napi 8-10 óra, elég kevesebb, és kevés ember marad folyamatos játszással ennél a játéknál.

Nekem meg Commodore +4-em volt, és ok, hogy a Martyrba öltek munkát, de attól még félresikerült. :) Én szerencsére a 2.0 után csatlakoztam.
Mindennél beszédesebb a kevés játékos (Steamcharts), szerintem azért áll még a játék, mert multiplatform.
Röviden fogalmazva: gyenge a játékos megtartó ereje (a szezon se dobott sokat úgy látom), emellett elég kevés új ember ad neki esélyt. A konzolosról nem tudok mit mondani.
Én annak csak örülök, ha így is megéri a kiadónak. Ja és ne feledjük, hogy Early Access volt ez is, szóval sokezer ember nem a megjelenés után fizette ki.

[ Szerkesztve ]

(#1125) Szasza1977 válasza reelc (#1124) üzenetére


Szasza1977
csendes tag

Lehet, hogy egészen másképp alakult volna, ha mondjuk olyan állapotban jön ki, amilyen a 2.0 után lett.

https://steamcommunity.com/id/szasza159

(#1126) _ocsisajt válasza Szasza1977 (#1123) üzenetére


_ocsisajt
őstag

Látom/feltételezem (itt '78) csak egy évvel vagy idősebb, mint én :B
Véresszájú Amigás voltam anno, igaz nekem nem adatott meg a "high-tech", csak egy A500-asom volt felpimpelve. :) (HDD vezérlő+HDD, +fast ram upgrade)

Annyira hiányzott sokáig az a feeling, aztán évekkel ezelőtt elővettem egy emulatort (tudom, nem ugyanaz, nincs előtted a vas). De hamar le is töröltem. 'Valszin az ingerküszöb akkorát ugrott nálam, hogy azt nem tudom szavakba önteni. És mielőtt leoltanál, hogy mennyire felszínes vagyok, nagyon nem. Nálam egyszerűen eljárt az idő azok a czímek felett amikért anno rajongtam. Sry :(

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#1127) Szasza1977 válasza _ocsisajt (#1126) üzenetére


Szasza1977
csendes tag

Persze, ezzel én is így vagyok. Én sem tudnék már olyan jót játszani mondjuk az Alien Breed-el. Anno nagyon király volt. Mondjuk a Superfrog most is megvan és még mindig jó! :)

https://steamcommunity.com/id/szasza159

(#1128) reelc válasza Szasza1977 (#1127) üzenetére


reelc
veterán

Csak eltelt pár évtized.
Az Alien Breedeket remakelte a Team17 PC-re is.
Persze ha eggyel játszottál, játszottál minddel, azért elég repetitív. :)

(#1129) Szasza1977 válasza reelc (#1128) üzenetére


Szasza1977
csendes tag

Igen, azokat is beszereztem nosztalgiából... Hát repetitívnek repetitív, ez vitathatatlan... :)

https://steamcommunity.com/id/szasza159

(#1130) _ocsisajt


_ocsisajt
őstag

Ha már AB. Nevetni fogtok, de én az összes sigmateam-es Alien/zombie shootert végigtoltam amit lehetett. :DDD Talán az tartotta bennem a spirituszt, hogy tudtál vásárolni/fegyót uppolni(?) meg ilyen minimál fejlődés is volt, ha jól emléxem. :)

[ Szerkesztve ]

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#1131) Rigormortiis


Rigormortiis
addikt

Hogyan tudom elérni a Propechy kiegészítőt ps4en? Úgy emlékeztem, hogy ez egy standalone csomag, de nem töltött le semmit vásárlás után.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#1132) reelc válasza Rigormortiis (#1131) üzenetére


reelc
veterán

Nem tudom.
Fent volt a Martyr is a vásárláskor?
Tudsz kreálni Tech-adeptus Inkvizítort?
Ha tudsz, akkor már fent van.

(#1133) Rigormortiis válasza reelc (#1132) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Nem volt, csak magában vettem meg. Majd leszedem az alapjátékot is és megnézem.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#1134) reelc válasza Rigormortiis (#1133) üzenetére


reelc
veterán

Tényleg standalone, tudnod kellene indítani most is az alapjáték nélkül.

Csak azért kérdeztem, mert PC-n a Steam összeintegrálta, szóval néha amikor felrakom akkor a Martyrt töltöm le, a DLC kezelőben nincs benne a Prophecy (hanem külön kellene telepíteni, és telepítés után külön ikonja van az asztalon), és a kliensben ugye a Martyrt indítom el... de már benne van a Prophecy is, leszedte kérdés nélkül.
Az asztalon meg ott van mindkét ikon.

[ Szerkesztve ]

(#1135) Xaels válasza Rigormortiis (#1133) üzenetére


Xaels
félisten

Prophecy-t konzolon nem telepíti külön. Alapjátékon belülről lehet indítani.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#1136) Rigormortiis


Rigormortiis
addikt

Hogyan működik a Prophecy kampány? Végig tudok menni rajta a már meglévő, feltápolt karakterem el vagy újat kell kezdeni?

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#1137) reelc válasza Rigormortiis (#1136) üzenetére


reelc
veterán

Will there be new story chapters?
Yes. Inquisitor - Prophecy will continue the story of Inquisitor - Martyr with three new chapters. The first chapter will be exclusive to the Tech-Adept as an introductory chapter to the new class. In it, the Tech-Adept catches up to the story of the base game. The second and the third chapters will be available to all classes, but Crusaders, Assassins and Psykers will be able to play these once they finished Inquisitor - Martyr's story campaign.

(#1138) Rigormortiis


Rigormortiis
addikt

Hmm...minden hibája ellenére még mindig jó játszani ezzel a játékkal.

A sztorija egyébként saját vagy valamelyik könyvön alapul? Tudtok ajánlani hasonló könyveket?

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#1139) reelc válasza Rigormortiis (#1138) üzenetére


reelc
veterán

A sztori azt hiszem saját, de persze egyeztettek a jogtulajjal.

Könyv iránt szerintem itt érdeklődj.

Én csak pár könyvet olvastam.
Tudom ajánlani a Dan Abnett féle Eisenhorn-trilógiát, bár ezt nem lehet beszerezni egy ideje.
Szeretem a Ciaphas Cain köteteket, de ahogy találóan írta valaki könnyedebb hangvételű, egyféle paródia, kb. mintha a Fekete Vipera lenne a főszereplő. :)

[ Szerkesztve ]

(#1140) Rigormortiis


Rigormortiis
addikt

A tarot kártyákat hogyan tudom fejleszteni?

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#1141) reelc válasza Rigormortiis (#1140) üzenetére


reelc
veterán

Uther Tarot kártyán (ami esik) nyomsz egy jobb egeret. Akkor ki is írja mire használta fel.
Random.
Viszont a kártyáknak 5 szintje van, és a másodiktól te szabályozod mit léptetsz a következő szintre. Ha már minden Tarotod egyes szintű, és egyet upgradelsz, akkor ez utóbbira költi amíg el nem éri a szintlimitet és nem upgradeled ezt vagy másikat.
Maga az upgrade egyértelmű.

Tök jó rendszer lenne, ha nem lenne gyötrelmesen lassú az upgrade. Ahogy a linken látszik egy Tarot kimaxolásához 360 kártya kell. Az egyik Tarot növeli a találati esélyt de ugye ezt is upgradelni kell.
Ha jól rémlik egy patch helyrerakta, kevesebb Tarot kártya esik, mert talán valami bug volt(?) és egész szépen esett régebben.

[ Szerkesztve ]

(#1142) Rigormortiis válasza reelc (#1141) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Köszi. Endgame mit érdemes csinálni? Űrhadjáratokat?

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#1143) reelc válasza Rigormortiis (#1142) üzenetére


reelc
veterán

Akár.
De a random küldetések is jók, ha betarotozod őket. A linken amit linkeltem nézd meg, sok érdekes Tarot van, pl. olyan is ami emeli a pálya lvl szintjét.
Vagy ott a Warzone.
Vagy az Intel küldetések.
Ha megvan a Prophecy, akkor az Ordo küldetések.

Papíron ez mind jól hangzik, de akkor is csak pár féle pálya és küldetés típus. Ez teszi egy idő után unalmassá az endgamet.

Az oldal alján van pár ebook, ha tudsz angolul.

[ Szerkesztve ]

(#1144) Rigormortiis válasza reelc (#1143) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Köszönöm :R

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#1145) HugóBoss


HugóBoss
tag

A lvl50 már megvan. De lassan cserélni kell a cuccomat, mert most kezdenek kétlövésessé válni az ellenfelek :D

(#1146) HugóBoss válasza Rigormortiis (#1138) üzenetére


HugóBoss
tag

Most pont akciósak a Wh40K könyvek a szukits.hu-n. Meg is rendeltem a következő hatot :) Bár most kissé megszaladtak a könyvárak...jó egy ezressel drágább lett darabja és nincs már 10k fölötti rendelésnél ingyenes szállítás :(

(#1147) Peace válasza Rigormortiis (#1138) üzenetére


Peace
nagyúr

Eisenhorn és Ravenor trilógia alap, ha Inkvizíció!!! És természetesen a "The Magos" is. Most már talán magyarul is megjelent, ha jól emlékszem.

(#1148) Peace válasza HugóBoss (#1146) üzenetére


Peace
nagyúr

Tuan oldalán ha regisztrálsz, akkor máris olcsóbban kapod az összes könyvet, mint a Szukits "akciós" árai. Ha pedig előrendeled a könyveket szintén a Tuan oldalon, akkor még olcsóbbak lesznek. ;)

(#1149) HugóBoss válasza Peace (#1148) üzenetére


HugóBoss
tag

És az a durva, hogy a Calth jele lesz a 25. Horus Heresy regény, és a földet majd talán az 53-54. részben fogják ostromolni :D

[ Szerkesztve ]

(#1150) Peace válasza HugóBoss (#1149) üzenetére


Peace
nagyúr

Jaja, 55. könyv a Siege of Terra első kötete. 32-ig olvastam eddig. De mindenképpen folytatom majd. Valamiért ott abbamaradt nekem az angol könyvek vásárlása, de majd folytatom mindenképp.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.