- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Aki még jönne:
7B0A-1F61-EA55-5238
8319-C64F-AFA2-DC61
Ha felhasználta vki vmelyiket, írja már be, hogy a többiek ne fussanak üresbe, köszi
!Az!
Ez a hét egyébként fura volt... úgy látom nyitnak a nép felé: 1 reactor, 4 catalyst (amit én láttam eddig). Már a szekrényből is pottyant control module, tartályból gallium! Alighanem a frusztráció ellen dolgoznak a srácok, hogy könnyebben menjen a játék (na meg jó beetetés). Pedig frusztráció az nincs sok, hisz coop only. Azt mondjuk nem értem, miért fookoznak sokan, amikor farmolják a bossokat, és nem az esik, ami nekik kéne, de egyébként is annyi furcsa szerzet megfordul itt, hogy ajajj
!
Óvakodj a Lokiktól
! (Érdekes módon a legjobb haver pedig Lokival tolja, nagyon jól, talán az egyetlen, akivel találkoztam
!)Egyébként neked lett igazad, király a vandál bratyi, a kraken meg elég fos, de már csak felnyomom 30-ra, ha hazaérek.
Nagyon megy az agyalás, hogy mi lesz a nanospórákkal... azt beszéljük, hogy valószínúleg gyártani lehet belőle majd ammót valami fegyverhez, merthogy resource... meg a logomban megjelent egy plasma grenade bejegyzés is, szóval lehet, hogy jönnek a gránátok is?!
Új hozzászólás Aktív témák
- G.Skill Aegis DDR4 16GB CL16 3200MHz Gaming Series
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- ASUS ROG Zephyrus GA503QM / Ryzen 7 5800HS / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 3060 / 15,6 WQHD 165Hz
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
! (Érdekes módon a legjobb haver pedig Lokival tolja, nagyon jól, talán az egyetlen, akivel találkoztam