Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Aki még jönne:
7B0A-1F61-EA55-5238
8319-C64F-AFA2-DC61
Ha felhasználta vki vmelyiket, írja már be, hogy a többiek ne fussanak üresbe, köszi
!Az!
Ez a hét egyébként fura volt... úgy látom nyitnak a nép felé: 1 reactor, 4 catalyst (amit én láttam eddig). Már a szekrényből is pottyant control module, tartályból gallium! Alighanem a frusztráció ellen dolgoznak a srácok, hogy könnyebben menjen a játék (na meg jó beetetés). Pedig frusztráció az nincs sok, hisz coop only. Azt mondjuk nem értem, miért fookoznak sokan, amikor farmolják a bossokat, és nem az esik, ami nekik kéne, de egyébként is annyi furcsa szerzet megfordul itt, hogy ajajj
!
Óvakodj a Lokiktól
! (Érdekes módon a legjobb haver pedig Lokival tolja, nagyon jól, talán az egyetlen, akivel találkoztam
!)Egyébként neked lett igazad, király a vandál bratyi, a kraken meg elég fos, de már csak felnyomom 30-ra, ha hazaérek.
Nagyon megy az agyalás, hogy mi lesz a nanospórákkal... azt beszéljük, hogy valószínúleg gyártani lehet belőle majd ammót valami fegyverhez, merthogy resource... meg a logomban megjelent egy plasma grenade bejegyzés is, szóval lehet, hogy jönnek a gránátok is?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- Apple iPhone 13 mini, 128 GB, fehér, aksi 87%
- LENOVO ThinkPad X260,12.5",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- 250GB m-SATA SSD-k
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
! (Érdekes módon a legjobb haver pedig Lokival tolja, nagyon jól, talán az egyetlen, akivel találkoztam