Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
köszi, ah hamar összehozzátok ha folyamatosan toljátok (ephemera grind úgysem számít bele
max ha elkezditek), a mostani adag cuccokkal lett elég xp az mr29hez, voltak már 29esek csak azok founderek, akiknek van az a bizonyos extra ami lehetővé tette a szintlépést - a kuva fegyveres téma is annyival könnyebb h látod mit dob a larving ha földre küldöd, előtte az sem volt - úgy szereztem meg az első 8 fegyvert lol, a forma nyersanyag ami beléjük kell az az igazi szívás, mondjuk én folyamatosan gyártom a formákat
az tényleg jó lenne ha a küldetések másak lennének RJben, sok a klón, és szinte csak szintekben különböznek -
s4hu|SyD^
addikt
Jackal? Operátor és a lézer mintha ott sem lenne. Konkrétan én ott néztem, hogy ezt mondják nehéznek? Wukong-gal alapból könnyű meg még ott az Operátor is.
Ha neked 5-8 év akkor nekem 10 minimum.
MR-t sem húzok már nagyon, egy csomó játékmód van, amit nem szeretek, Disruption, Interception, Excavation, Defection. No comment amúgy, pont azok amik kellenének egy csomó frame-hez. Én vagyok a hülye tudom.
Egyszerűen van egy csomó olyan dolog amit szeretek és a kevés időmbe még azok sem igazán férnek bele. Gondolkodtam, hogy csinálok egy MR20-as rush-ot, mert nem sok kell már a 19-hez, de áh. Majd megunom a 18-on bogarászást és akkor megveszek mindent, ami nem plat-ba kerül meg majd kifarmolom a maradék frame-eket.RJ meg úgy alapból azért nem fogott meg (még), mert nem látom, hogy hogy tenne hozzá az alaphoz. Nálam valahogy teljesen elkülönült-nek hat az egész. Majd arra is szánok egy kis időt néha.
Lich nekem is olyan, hogy egy hatalmas grind fest. A Kuva fegyókon meg az Ephemera-kon kívül nem látom azt, hogy nagyon kéne az nekem. De pl. ezért is jó a játék, mert úgy is lehet haladni ha egy csomó dolog nem tetszik az embernek a játékban, csinálod ami tetszik és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Bitcoin topic
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
max ha elkezditek), a mostani adag cuccokkal lett elég xp az mr29hez, voltak már 29esek csak azok founderek, akiknek van az a bizonyos extra ami lehetővé tette a szintlépést - a kuva fegyveres téma is annyival könnyebb h látod mit dob a larving ha földre küldöd, előtte az sem volt - úgy szereztem meg az első 8 fegyvert lol, a forma nyersanyag ami beléjük kell az az igazi szívás, mondjuk én folyamatosan gyártom a formákat
MR-t sem húzok már nagyon, egy csomó játékmód van, amit nem szeretek, Disruption, Interception, Excavation, Defection. No comment amúgy, pont azok amik kellenének egy csomó frame-hez. Én vagyok a hülye tudom.