Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz ViZion #6740 üzenetére

köszi, ah hamar összehozzátok ha folyamatosan toljátok (ephemera grind úgysem számít bele :D max ha elkezditek), a mostani adag cuccokkal lett elég xp az mr29hez, voltak már 29esek csak azok founderek, akiknek van az a bizonyos extra ami lehetővé tette a szintlépést - a kuva fegyveres téma is annyival könnyebb h látod mit dob a larving ha földre küldöd, előtte az sem volt - úgy szereztem meg az első 8 fegyvert lol, a forma nyersanyag ami beléjük kell az az igazi szívás, mondjuk én folyamatosan gyártom a formákat
    az tényleg jó lenne ha a küldetések másak lennének RJben, sok a klón, és szinte csak szintekben különböznek

• s4hu|SyD^

addikt

válasz ViZion #6740 üzenetére

Jackal? Operátor és a lézer mintha ott sem lenne. Konkrétan én ott néztem, hogy ezt mondják nehéznek? Wukong-gal alapból könnyű meg még ott az Operátor is.

Ha neked 5-8 év akkor nekem 10 minimum. :DDD MR-t sem húzok már nagyon, egy csomó játékmód van, amit nem szeretek, Disruption, Interception, Excavation, Defection. No comment amúgy, pont azok amik kellenének egy csomó frame-hez. Én vagyok a hülye tudom. :D Egyszerűen van egy csomó olyan dolog amit szeretek és a kevés időmbe még azok sem igazán férnek bele. Gondolkodtam, hogy csinálok egy MR20-as rush-ot, mert nem sok kell már a 19-hez, de áh. Majd megunom a 18-on bogarászást és akkor megveszek mindent, ami nem plat-ba kerül meg majd kifarmolom a maradék frame-eket.

RJ meg úgy alapból azért nem fogott meg (még), mert nem látom, hogy hogy tenne hozzá az alaphoz. Nálam valahogy teljesen elkülönült-nek hat az egész. Majd arra is szánok egy kis időt néha.

Lich nekem is olyan, hogy egy hatalmas grind fest. A Kuva fegyókon meg az Ephemera-kon kívül nem látom azt, hogy nagyon kéne az nekem. De pl. ezért is jó a játék, mert úgy is lehet haladni ha egy csomó dolog nem tetszik az embernek a játékban, csinálod ami tetszik és kész.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés