Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem az igazi? Hát sajnos nem. A legnagyobb baja, h marha unalmasak a küldik. Föld körül az AI iszonyat kiszámítható, normális fegyókkal túlontúl könnyű. Ne azét legyen nehéz, mert csillióan jönnek, vagy végtelen az armor... Saturn körül jobb a helyzet, de alapjaiban itt is ua. minden küldi. Azért lehet ezt színesíteni. Hatalmas kedvencem volt anno a Freelancer és a Colony wars, tessék onnan "meríteni", de van sok jó űrhajós gém.
Még most is bugos, de sokat javult az első hónapokhoz képest. Bekerült nightwave-ba, ez jó. De még így is marha kevesen tolják.
Grat az MR 29-hez, sztem nekem az még 5-8 év... Lich-et is félbehagytam, annyira nem érdekel, bár egyre pofátlanabb. Arbit szeretem, de elkezdték erőltetni a nekem nem tetsző játékmódokat, 1-2 naponta ha egyet megyek. Sortie is most csak jackal, OK, új, kicsit vicces, meg hú de erős lett... Durvábbra számítottam. Inkább kellene már több szinten indítási lehetőség, jobb lootért.
Új hozzászólás Aktív témák
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- 9gen induló gamer(i5-9400/RX5700XT/16gb ddr4/SSD/hdd)
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest