- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Ennyire rosszak a tapasztalatok, látom.
Nem jártam így még nagyon, egyedül Cetus-on még régebben. Pedig szinte mindig össze-vissza csapattal megyek.
Olyan van, hogy a hosthoz nem sikerül csatlakozni, és visszadob a menübe, de akkor ugye el sem indulok eleve. Ha el is dobott hostot, és nem sikerült a csapatból máshoz csatlakozni, akkor legfeljebb egyedül maradtam. Extract és kész. Én szinte sosem hostolok, mert laptopról játszom wifivel. Szóval nem vagyok prioritás
Kétszer befagyott egy defense vége (nem lehetett választani és mindenki leakadt), de utána kilépés és visszalépés volt, és ott volt a levélben minden (mondjuk a pálya loot az elveszett, az igaz, de azért nem olyan nagy kár).
Railjack-kel az elején viszont rossz volt, nem is értettem, mit akarnak vele, hagytam is a fenébe. Azóta lehet jobb lett. Még mindig nem érzem a késztetést igazán, hogy hozzáfogjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor 200 pro
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest