Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz Źşë' #6367 üzenetére

Shedu BP megvan, nem tudom, h hogy...
    Railjack sincs végig, annyira bugos volt, h abbahagytam. Néha benézek, de alig vannak, a küldik tök egyformák.

Nekros is fura nekem. Szerintem engem a DE szívat... Másnál tök jól működik, nálam meg sehogy nem tartósak ezek a hullák, desecrate OK, működik. Cserébe hatalmas "mana" igényű. Frostot kezdtem aktívabban használni, klánból meglett a 100× energy resore, így röhögve a 4-es képességgel megy a defense, néha rakok egy bubit is, ha sokat lődöznek.

Múltkor volt alkalmam használni, 4 db argon kellett volna... a kicsi def-en mentem sokat, volt 20 körös is, meg pár rövidebb: 0 db argon. OK, akkor a magasabb lvl def, szintén jópár kör: 0 db argon. Végül exterminate lett, itt 3 körben megvolt a 4 db.

Amúgy Vik-et vigyétek, ha ilyen szívós dolgok vannak. 2 warframehez kellett volna system, amit sehogy nem tudtam összeszedni, csillió nekifutásra is adott ez mindent, csak systemet nem. Egyik este Vik jött, mindkét system ELSŐ próbálkozásra behúzva... :o Nem mondom, h hekker... de tutira az :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés