Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Ha megnézed a profliodat ott listáznia kell majdnem cuccot ami bent van a játékban és kihúzható 30 ig. Olyannal nem találkoztam még hogy elfelejtett volna valamilyen item progresst.
Tokenek: Nem tudom hol tartasz a questben ott de elvileg mindenkivel tudod kéne beszélni és ott jelzi miért is adják a tokeneket. Robot ásványokat kér. Father növényeket. Son befogott állatokat. Daughter, neki halászni kell. Grandma, neki a többi családtag tokenjei kellenek és úgy váltja be a sajátjára.
Operátor fegyver: itt nem sokminden változott csak annyi hogy lehet Siroccod is ami egy pisztolyszerű AMP de sokan csak skinnek használják a questline után.
Foundry: jelzi ha már valami maxos, ha jól emlékszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Mikrotik routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One mobilszolgáltatások
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest