Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Szinte mindent meg lehet oldani egyedül is. Talán
. Mondjuk volt már lvl 81 főmufti, akinek lefeküdtünk négyen, annyiszor, hogy elfogyott a revive. Instakillezett a drága, nem is egyesével
. Ezek az assassin alertek borzasztóan kemények néha... a csapat általában akkor esik szét, ha valaki haldoklik. Persze van, aki értelmesen tud játszani egy Maggal, és a többieknek figyelni sem kell a haldoklókra, de ez általában ismerősök, összeszokott emberkék játékában jellemző.
Az új pályák kemények a bosszokkal a végén. Csak pislogtam, mikor szaggatni kezdett, mert egyszerre ötvenen rontottak ránk. Mivel a warframe-ekhez igazítja a szintet, a becsatlakozós játékok általában könnyebbek, bár nehézségtől/pályától is függ. Ha négy harmincas warframe indít egyet, ott már azért van játék.Igazából nemtom pontosan, mire gondolsz, de ahogy nézem ez egy ilyen magyar betegség, hogy coop játékot szingliben tolni, mert "meg tudom csinálni". Eddig mindenki szinglizett, akivel összefutottam, ilyen-olyan okból, bocsássatok meg, de én nem értem. Attól szórakoztató, hogy többen játsszuk.
A legnagyobb ordítva röhögések mindig online meccsekből voltak, nem solo meg private.Ha túl könnyű a játék, akkor lehet törölni a warframe-eket, újból kezdeni a gyártásukat, ahogy én csinálom (van már tíz wf ugye), vagy lvl 10-15 körül mászkálni Erisre, Ceresre, és akkor mindjárt van kihívás, móka, kacagás.
szerk: Az új pályák viszont tényleg zseniálisak. Van ahol már csak falmászással-ugrással lehet továbbmenni, egy pár embernek már beletört a bicskája ebbe is, de hát... ez van. Nekik biztos frusztráló a játék
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mondjuk volt már lvl 81 főmufti, akinek lefeküdtünk négyen, annyiszor, hogy elfogyott a revive. Instakillezett a drága, nem is egyesével
!