Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Szinte mindent meg lehet oldani egyedül is. Talán
. Mondjuk volt már lvl 81 főmufti, akinek lefeküdtünk négyen, annyiszor, hogy elfogyott a revive. Instakillezett a drága, nem is egyesével
. Ezek az assassin alertek borzasztóan kemények néha... a csapat általában akkor esik szét, ha valaki haldoklik. Persze van, aki értelmesen tud játszani egy Maggal, és a többieknek figyelni sem kell a haldoklókra, de ez általában ismerősök, összeszokott emberkék játékában jellemző.
Az új pályák kemények a bosszokkal a végén. Csak pislogtam, mikor szaggatni kezdett, mert egyszerre ötvenen rontottak ránk. Mivel a warframe-ekhez igazítja a szintet, a becsatlakozós játékok általában könnyebbek, bár nehézségtől/pályától is függ. Ha négy harmincas warframe indít egyet, ott már azért van játék.Igazából nemtom pontosan, mire gondolsz, de ahogy nézem ez egy ilyen magyar betegség, hogy coop játékot szingliben tolni, mert "meg tudom csinálni". Eddig mindenki szinglizett, akivel összefutottam, ilyen-olyan okból, bocsássatok meg, de én nem értem. Attól szórakoztató, hogy többen játsszuk.
A legnagyobb ordítva röhögések mindig online meccsekből voltak, nem solo meg private.Ha túl könnyű a játék, akkor lehet törölni a warframe-eket, újból kezdeni a gyártásukat, ahogy én csinálom (van már tíz wf ugye), vagy lvl 10-15 körül mászkálni Erisre, Ceresre, és akkor mindjárt van kihívás, móka, kacagás.
szerk: Az új pályák viszont tényleg zseniálisak. Van ahol már csak falmászással-ugrással lehet továbbmenni, egy pár embernek már beletört a bicskája ebbe is, de hát... ez van. Nekik biztos frusztráló a játék
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Horgász topik
- Amazon Prime Video
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Futás, futópályák
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- További aktív témák...
- LG QNED MiniLED Gaming Televíziók -30%
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mondjuk volt már lvl 81 főmufti, akinek lefeküdtünk négyen, annyiszor, hogy elfogyott a revive. Instakillezett a drága, nem is egyesével
!