Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Sajnos túl sok ez az UI eltűnő bug mostanság. Sajna én is találkoztam vele. Valamint valami baj van full screen dologgal is. Van, hogy nem működnek a gombok. Átvált nyelvet. Mondjuk lehet nálam ez a Geforce NOW miatt is van. Mondjuk a report akkor is durva.
Kiszedtem végre tegnap a Xaku-hoz kellő dolgokat. Megy a gyártás. Így meg lesz az MR23. Meg ismét visszaállok valami tervezett játékra, mert az élvezetemből el vesz az, hogy bosszankodom, hogy ez is kéne meg amaz is. Ilyen Gauss. Valahogy nyögvenyelős. Meg kell, hogy csináljam ezeket. Invasion-ből is hanyagoltam a fegyvereket. Elég gáz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wuthering Waves
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest