Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bugframe hírek...
Szal. farmolom ezt a profit takert. Este egy olyan csapatba kerültem, ahol a srác hmmm... enyhén mindent IS tudott, 95% dmg-vel pár perc alatt kész is volt. Mentünk sokat, állítása szerint nem ő a legjobb ebben, de közel van. Nem néztem, h hány perc alatt volt meg, de kapkodni kellett, ha nem akartam 0% DMG-vel kullogni.
Phase 3 farmot feladtam, soloban failed mindig. Megcsinálok mindent is, ahogy azt kell, szól a csaj, h OK, mehetek haza. De mégis fail. Elvileg pont azért, mert solo. De akkor ne is indítsa el inkább... És erre nem is igazán jönnek.Tegnap majdnem elpusztítottam az egész Fortunát...
Küldi vége, jövök be, írogattunk. Valami baCCtatott, nem is tűnt fel azonnal, lökdöste a warframe-t egy robotkutyi. Valahogy bejött velem. Más sajnos nem látta, kérdeztem ott pár srácot. Később egy NPC-re akaszkodott, azt püfölte:
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Építő/felújító topik
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Ps5 Ninja Gaiden 4 dobozos hibátlan!
- ASUS Vivobook 17X I9 13900H 40GB DDR5 RAM 1TB M2 SSD
- PS5 lemezes, 2 kontrollerrel, gyári tartozékaival + doboz
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- S21 256/8 dobozában
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest