Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bugframe hírek...
Szal. farmolom ezt a profit takert. Este egy olyan csapatba kerültem, ahol a srác hmmm... enyhén mindent IS tudott, 95% dmg-vel pár perc alatt kész is volt. Mentünk sokat, állítása szerint nem ő a legjobb ebben, de közel van. Nem néztem, h hány perc alatt volt meg, de kapkodni kellett, ha nem akartam 0% DMG-vel kullogni.
Phase 3 farmot feladtam, soloban failed mindig. Megcsinálok mindent is, ahogy azt kell, szól a csaj, h OK, mehetek haza. De mégis fail. Elvileg pont azért, mert solo. De akkor ne is indítsa el inkább... És erre nem is igazán jönnek.Tegnap majdnem elpusztítottam az egész Fortunát...
Küldi vége, jövök be, írogattunk. Valami baCCtatott, nem is tűnt fel azonnal, lökdöste a warframe-t egy robotkutyi. Valahogy bejött velem. Más sajnos nem látta, kérdeztem ott pár srácot. Később egy NPC-re akaszkodott, azt püfölte:
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPhone 13 128Gb független akku: 100%
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest