Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Láttam, h MR 20 vagy már, gratula!
Acceltra sem egyszerű, de Harrow-ot rengetegen megvették inkább, egyszerűen a kuva spy pálya hatalmas, sok idő, Rot C és lóf*nyi % esély. Itt bitosan jobb, ha relicet nyitogat az ember. Nekem a szindikátus modokat viszik nagyon, pár napra le kellett vennem, mert nem tudtam annyit venni, amennyit kértek. Pedig steel+red szinte naponta limitig van húzva.
Még Vor kardja, meg a thumper fegyó dropok nincsenek meg. Meg Stalker is csak nyilat dob, szét szívatom a corpust invasionban, de eddig csak egyszer jöttek a "bosszúállók", kb. 3 hét alatt. Ebből se lesz Detron...
Tegnap jó volt, event aff boosterre dobott 14h aff boostert... minden nyűgös vackot maxoltam. Pislogtak, h SO-n Mote amppal
henteltembohóckodtam...
Terry megy solo már, Volt kellett, meg az az info, h ha van aktív képesség, akkor a warframe op módban is sebezhető... Csapattal jobb azért, nekem kicsit unalmas, de kell a standing arcane-okra.
Steel path is megy, de nem sokat... Nyitogatok, de ha van jó arbi vagy relic, akkor inkább arra megyek. A legtöbb steel pálya nem kihívás, de ha lenne jó csapat, akkor survit kipróbálnék itt is. Azt mondták, h derelictet kiveszik, csináljuk meg előtte. Nekiláttam, solo minden, csak lepa maradt. Nem kaptam rá semmi XP-t. Most vagy akkor adja, amikor minden node kész, vagy vki vmit benézett és erre nem ad. Ma majd próbálom solo ezt is.
Vénuszon új dolgokat találtam... Hatalmas pókok, meg ilyesmi -volt eddig is, de jöttek nagyobbak, vmi lila pajzsa volt, meg jött bursa, jackal, baCCós nagy pajzsal. Egy új konfigot próbáltam, mielőtt beléptem. Vki hívott, h ott segítsek, de kiderült, h az neki solo, én meg OV-n álltam egyedül. Mondom OK, Corpus ellen is nézzük. Kétszer leöltek, mire leesett, h steel-en maradt...
...a nagy pókok ellen a láthatatlanság kevés. Mások is mennek a zajra, de csak néznek bután. Viszont ezek random támadtak is. Meg ugye a null-fiúk. Levették az abbikat, lehenteltek, putty. Végül megoldottam, maxolt mindent, mire kimentem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Milyen routert?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Linux haladóknak
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest