- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Láttam, h MR 20 vagy már, gratula!
Acceltra sem egyszerű, de Harrow-ot rengetegen megvették inkább, egyszerűen a kuva spy pálya hatalmas, sok idő, Rot C és lóf*nyi % esély. Itt bitosan jobb, ha relicet nyitogat az ember. Nekem a szindikátus modokat viszik nagyon, pár napra le kellett vennem, mert nem tudtam annyit venni, amennyit kértek. Pedig steel+red szinte naponta limitig van húzva.
Még Vor kardja, meg a thumper fegyó dropok nincsenek meg. Meg Stalker is csak nyilat dob, szét szívatom a corpust invasionban, de eddig csak egyszer jöttek a "bosszúállók", kb. 3 hét alatt. Ebből se lesz Detron...
Tegnap jó volt, event aff boosterre dobott 14h aff boostert... minden nyűgös vackot maxoltam. Pislogtak, h SO-n Mote amppal
henteltembohóckodtam...
Terry megy solo már, Volt kellett, meg az az info, h ha van aktív képesség, akkor a warframe op módban is sebezhető... Csapattal jobb azért, nekem kicsit unalmas, de kell a standing arcane-okra.
Steel path is megy, de nem sokat... Nyitogatok, de ha van jó arbi vagy relic, akkor inkább arra megyek. A legtöbb steel pálya nem kihívás, de ha lenne jó csapat, akkor survit kipróbálnék itt is. Azt mondták, h derelictet kiveszik, csináljuk meg előtte. Nekiláttam, solo minden, csak lepa maradt. Nem kaptam rá semmi XP-t. Most vagy akkor adja, amikor minden node kész, vagy vki vmit benézett és erre nem ad. Ma majd próbálom solo ezt is.
Vénuszon új dolgokat találtam... Hatalmas pókok, meg ilyesmi -volt eddig is, de jöttek nagyobbak, vmi lila pajzsa volt, meg jött bursa, jackal, baCCós nagy pajzsal. Egy új konfigot próbáltam, mielőtt beléptem. Vki hívott, h ott segítsek, de kiderült, h az neki solo, én meg OV-n álltam egyedül. Mondom OK, Corpus ellen is nézzük. Kétszer leöltek, mire leesett, h steel-en maradt...
...a nagy pókok ellen a láthatatlanság kevés. Mások is mennek a zajra, de csak néznek bután. Viszont ezek random támadtak is. Meg ugye a null-fiúk. Levették az abbikat, lehenteltek, putty. Végül megoldottam, maxolt mindent, mire kimentem
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- PlayStation 5
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -35% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest