Hirdetés
- potyautas: Okos?telefon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Jaaj Vizion
Tudom, hogy lehet rakni bele fegyót. Az összes companion + fegyvere fel van húzva nekem beleértve a beastek meg a roboticok is. (nah jó hazudok mert a Prisma Shade nincs meg, mert a Baro nem hozza
az az egy hiányzik)
Azért nincs benne nálam fegyó mert nem akartam, hogy az is vigye az XP-t amikor szintezek, meg mert zavar
Distruptiont is futottam már "pár" kört, tudom mi a dörgés. Soloban meg amúgy is nehéz szétszóródni
Azt meg ne mond nekem, hogy a lvl130as Demo-t könnyű lecsapni soloban
Csapatban se annyira egyszerű, főleg úgy, hogy úgy vettem észre egy idő után pl immunisak lesznek a tenno fortélyokra, így magus lockdownal se lehet "lekötözni" őket. Ha van egy instant kill builded rá ne tartsd magadban.
Szerintem jól eltalálták ezt a hardmode-t van kihívás benne és még a végén se vagyok. A lvl5ös lichek leölése ehhez képest gyaloggalopp volt nekem
Te hol tartasz a hard-mode-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Tudom, hogy lehet rakni bele fegyót. Az összes companion + fegyvere fel van húzva nekem beleértve a beastek meg a roboticok is. (nah jó hazudok mert a Prisma Shade nincs meg, mert a Baro nem hozza
az az egy hiányzik)
Csapatban se annyira egyszerű, főleg úgy, hogy úgy vettem észre egy idő után pl immunisak lesznek a tenno fortélyokra, így magus lockdownal se lehet "lekötözni" őket. Ha van egy instant kill builded rá ne tartsd magadban.