Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#6676) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6675) üzenetére


ViZion
félisten

Ha megvan m,inden node, akkor arbitration... jó csapattal -akik pörgetik, nem a lapulós másfél órás grindeléssel- kapsz 4-5 ayatant akár, meg egy vödör endo-t. Volt amikor 2 nap után (abben volt több arbi, meg farmolás nekrossal) 8000 feletti endo volt csak a junkmodokból.
De ha napi 1 arbit csinálsz, az is 5-8000 endo, de beesik néha Anasa, orta vagy zambuka is. Mondjuk ezeket már nem adom el, a hajón kirakom, vésztartalék...
Nem utolsó sorban szerintem ez a legérdekesebb játékmód, érdekes nézni, h ki és mivel vág bele.

Más is panaszkodott arra, h beszóltak neki, h lvl 20-nak tudnia kell ezt vagy azt, hát én is majdnem ezt kaptam, mert eidolon is kimaradt, nem volt rá szükségem. Megcsináltam a cetus bountykat is, érdekes, h régóta itt sincs semmi új. Nekem ez unalmas, de még jobb, mint OV. Redeemer-em van, de vhogy nem éreztem rá, mikor akar lőni, mikor ütni. Nem szeretem, h nem az enyém a full kontroll. Acceltra nagyon király, heliocorhoz lett rivenem, mindent is visz...

Tegnap wispért soloztam kicsit, Frost prime, húzás közben, két éppen kipróbált fegyóval... Mindenhol megtaláltak, tumper jött... kicsit a régi időket idézte, amikor 20+ perc volt leölni braton+exbroval... Szerencsére itzallal voltam, az mentett meg, de így is szerintem min. 10 percig karcolgattam... :)

Fortuna farmra most olvasgattam, mert sola kellene a feljebb lépéshez. Nem látok túl hatékony farmolást, 5 perc alatt elfogytak a temple-ben is, nem tudom tartani a kombót, mert nincs mit ütni... de 20 perc kóricálás után sem éreztem jelentősnek a lootot, bosterrel sem.

Szerintem itt a thermiaval lehet trükközni, olyan helyen kellene keresni, ahol toroidot dob, mert thermiára legalább jönnek ellenfelek.

A tegnap este főpoénja: keringünk egy ideje, csatlakoznak, event? Jah, event. Majd kb. 5 perc után kiléptünk, 4-en nem találtunk ilyen szutykot, belepakolni a cuccot. Ezt is Eudico-nak kellene adnia sztem, orbiterről indítva -csakúgy, mint korábban- sok olyannal rak össze, aki solozni akar, le se szarja, h miért vagyunk ott.

Vmikor egy egyszerűbb eidolonra bevihetnél :) megmutathatnád, h mit merre. Persze alapok megvannak, összeszedem a lureokat, megyek a dög után... és utána életben maradok, amíg megölik :) Próbálom amit a többiek, de vagy kb. olyanokkal vagyok, mint én, vagy olyanokkal, akik már a kijárathoz tartanak, amikor felrakom a winget :B

Baro jó cuccokat hozott, vegyetek... kiganéztam, majd' 3,5k ducatot vertem el... legalább már se ducatom, se creditem... mehet a farmolás két hétig megint. :DDD Jól kitalálta a DE.

[ Szerkesztve ]

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.