Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Wisp nincs meg csak 1 rész, mert úgy érzem, hogy gyenge a Mote és zavar. Tudom, hogy nagyon nem lényeges, de engem akkor is frusztrál, ha az Operátor meg az Amp rész le van maradva. Ezért sem nagyon csinálom Cetus meg Fortuna részt, mert az is zavar, hogy le vagyok maradva máshol. Tetszik a Warframe világa és ront az illúzión, ha a Warframe erős az Operátor meg a hozzá tartozó dolgok gyengék. Ez az én hülyeségem.
Nidus csak azért nincs meg, mert lusta vagyok hozzá. Sima Equinox-hoz is. Prime megvan.
Szerintem nem sok Prime cuccom van amiket mindet kiszedtem volna. Plat-ot könnyebb és gyorsabb farmolni ez tény. Harrow-ba még nem kezdtem bele, de az alap frame-eket inkább kiszedem. Relic farmolással hadilábon állok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- További aktív témák...
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest