Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
5150head
üzenetére
appom van, azt szoktam nézni az invasionok miatt inkább, mert pl. fieldronra nagyon jó. Ezeket nem figyeltem, mert nem is gondoltam, h mennék. Amikor szóltak, h van hely, akkor mentem. Lehet indítok egyet, 'oszt hátha nem olyanokkal rak össze, mint én

Nem nagyon tudom kikerülni, prime farmolás, Cetus, Fortuna és ezeken a bossok vannak csak, meg a fegyók, moa, sentinelek innen. Ropit is farmolgattuk, van egy vödör semmitérő amalganom, jókat nem dobott sajna, Wisp is hiányos. Elvette a kedvem. Jó ez a random drop, de tényleg kellene limit, h 5-10 alkatrészem van, akkor azt már ne dobálja... Harrow is ilyen, sokakkal beszéltem, meglepően sokan megvették, szal. gyanús, h itt vmi svindli van a dologban (vegyél platot, vegyél platot!).
Minap egy órán belül kiesett 3 nekros bp, meg sok junkmod, forma, stb. Csak a nekrost adtam el, gyorsan elment és Kezdem meggyőzni magam, h ne Harrow spy-t farmoljak, hanem menjek Vaultba, mint Vik. Bár a modok nem érdekelnek, ahogy a silver grove modok sem (ami érdekelt az kiesett vagy megvettem), de pár napja is beszélgettem egy klánbelivel, aki Vikhez hasonlóan ezt tolja és plattal utána vásárol. Mondjuk kereskedni annyira nem szeretek, de ez van, ha Harrow is kell. Wisp kap még esélyt, csak az is egy fos pálya, sok dumálással (elején a lotus nektek is kitakarja pofázással a fél képernyőt?), kevés játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI P4MAM2-V Retro félkonfig, 1 GB DDR RAM, Pentium 4 2,8 GHz CPU, Windows XP
- Creative Sound Blaster 16 (CT2230) Retro ISA hangkártya
- ÚJ HP HyperX Cloud Alpha Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Garanciális FiiO SR11 Roon és Airplay bridge / hálózati lejátszó / streamer
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Flight Bolti ár:45k INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest