Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#6536) ViZion válasza 5150head (#6535) üzenetére


ViZion
félisten

appom van, azt szoktam nézni az invasionok miatt inkább, mert pl. fieldronra nagyon jó. Ezeket nem figyeltem, mert nem is gondoltam, h mennék. Amikor szóltak, h van hely, akkor mentem. Lehet indítok egyet, 'oszt hátha nem olyanokkal rak össze, mint én :)

Nem nagyon tudom kikerülni, prime farmolás, Cetus, Fortuna és ezeken a bossok vannak csak, meg a fegyók, moa, sentinelek innen. Ropit is farmolgattuk, van egy vödör semmitérő amalganom, jókat nem dobott sajna, Wisp is hiányos. Elvette a kedvem. Jó ez a random drop, de tényleg kellene limit, h 5-10 alkatrészem van, akkor azt már ne dobálja... Harrow is ilyen, sokakkal beszéltem, meglepően sokan megvették, szal. gyanús, h itt vmi svindli van a dologban (vegyél platot, vegyél platot!).

Minap egy órán belül kiesett 3 nekros bp, meg sok junkmod, forma, stb. Csak a nekrost adtam el, gyorsan elment és Kezdem meggyőzni magam, h ne Harrow spy-t farmoljak, hanem menjek Vaultba, mint Vik. Bár a modok nem érdekelnek, ahogy a silver grove modok sem (ami érdekelt az kiesett vagy megvettem), de pár napja is beszélgettem egy klánbelivel, aki Vikhez hasonlóan ezt tolja és plattal utána vásárol. Mondjuk kereskedni annyira nem szeretek, de ez van, ha Harrow is kell. Wisp kap még esélyt, csak az is egy fos pálya, sok dumálással (elején a lotus nektek is kitakarja pofázással a fél képernyőt?), kevés játékkal.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.