Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Nyugi, nem csak Te farmoltad ki azokat, hanem sokan mások, köztük én is. Vettem boostert stb. De mivel nem csak mi játszunk a játékkal és az utóbbi időben szinte senki nem játszott railjackel ezért muszáj volt kezdeniük vele valamit.
Ma délután pl örültem, hogy találtam egy olyan csapatot akikkel lehetett menni, mert soloban nem egyszerű Flexat nyomni (pedig párszor letoltam így, mert nincs meg a Pennant meg a Quellor) Mivel volt csapat kb 1-1,5 órával tovább voltam bent, mint akartam. (persze a fegyók nem estek ki - 5% dropchance - meh)
Sajnos ez ilyen, ezt el kell fogadni. De itt legalább nem kell a 0-ról kezdeni. (Mint pl Divisionben ahol agyatlanul nerfelnek/buffolnak a kedves fejlesztők - nem is játszok vele) Ha kapunk egy élvezhető, játszható módot, ahova érdemes visszajárni és játszák is az emberek akkor fene bánja.
Akik sokat tolták azoknak pl úgyis megvannak a fasza Components meg az Arnaments. (pl nekem van 100-as VidarMK3 reaktorom, de esett már 97-es is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- DOOM - The Dark Ages
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- X12 Gen2 12.3" FHD IPS érintő Ultra 5 134U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- LG 32MR50C-B. 31.5 hüvelykes ívelt 1500R, 1920x1080 Full HD, 100Hz, AMD FreeSync, VA, Dönthető
- Eladó Lenovo Legion Y530-15ICH, FHD IPS, i5-8300H, NVIDIA 1050Ti, magyar vil.bill.
- 512GB M.2 NVMe SSD-k nagy tételben eladók.
- HP EliteBook 755 G5 Ryzen 5 PRO /16GB RAM /500 GB SSD/15.6 FHD / magyar bill.garanciás laptop
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)