Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Nyugi, nem csak Te farmoltad ki azokat, hanem sokan mások, köztük én is. Vettem boostert stb. De mivel nem csak mi játszunk a játékkal és az utóbbi időben szinte senki nem játszott railjackel ezért muszáj volt kezdeniük vele valamit.
Ma délután pl örültem, hogy találtam egy olyan csapatot akikkel lehetett menni, mert soloban nem egyszerű Flexat nyomni (pedig párszor letoltam így, mert nincs meg a Pennant meg a Quellor) Mivel volt csapat kb 1-1,5 órával tovább voltam bent, mint akartam. (persze a fegyók nem estek ki - 5% dropchance - meh)
Sajnos ez ilyen, ezt el kell fogadni. De itt legalább nem kell a 0-ról kezdeni. (Mint pl Divisionben ahol agyatlanul nerfelnek/buffolnak a kedves fejlesztők - nem is játszok vele) Ha kapunk egy élvezhető, játszható módot, ahova érdemes visszajárni és játszák is az emberek akkor fene bánja.
Akik sokat tolták azoknak pl úgyis megvannak a fasza Components meg az Arnaments. (pl nekem van 100-as VidarMK3 reaktorom, de esett már 97-es is
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cudy routerek
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)