Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#6471) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6470) üzenetére


ViZion
félisten

Megnéztem, direkt madurai-t választottam. Phoenix Talons+Phoenix Spirit maxolva.
Ezek adnak bónuszt: Physical Damage+Elemental Damage increased by 25%
Inner gaze maxoláshoz még egy eidolon bármi kell.
Többire is raktam már, de ez a három volt fontos. Nem szoktam operátorral egerészni, néha Lua-n, ha jönnek a rosszak, de ott is inkább primary, vagy viszem a Mara detron-t is, meg egy Wukong specter és annyi.

Indexre nekem is wukong, energiát csak a 3-as képességre használok, amúgy minden mod életerő+armor, ill. adaptation van fent, meg a v.pursuit.

Arbit csináld. Kvázi végtelen endo forrás. Grineer vagy infested vállalom csak be, Corpust nem szeressem. Kedvencem a survival, de néha defensere is megyek.
Kb. olyan, mint a "mezei" survival, csak erősebb ellenfelekkel, illetve vannak ilyen star wars-os kis lebegő droidok, amik egyszerre több rosszarcúnak is sebezhetetlenség pajzsot táplnak.
viszont ezeknek a kis vackoknak nincs pajzsuk... de elbújnak a tömegben, néha többen is jönnek egy csoporttal.

Ashy-val szoktam menni, láthatatlanul közéjük megyek, bogyó droid lelő, mindenkit lekaszál, halad tovább. Jah, ahogy megölöd a droidot, az a pajzsokra küld egy blastot, kicsik rögtön meghalnak, többi elfeXik.

Infestednél mókás a toxic cloud. Ne maradj benne, mert megöl hamar (nem az elején mondjuk). Halálnál meg macera van, csak a csapat tud feléleszteni, ha a kis droidokat leölve felveszi a lehulló kristályokat (nemtommik, de mint az indexen), és odavisznek egy marékkal.
Este bő 40 percet mentünk, jó volt. Volt egy Volt! sokkolt, mi meg arattunk. Egyszer haltam meg, nem figyeltem a ritmusra, levegő töltés animációt nem lehet megtörni, álcám kikapcsolt, azonnal ledaráltak. Mondjuk ez már 30 perc és lvl 80+ volt. Végére 100-120 körülieket dobált, nem volt kellemes. Nincs túltolva az armor, shield is alig. Kell ugye a thief's, a v. pursuit, fatal teleport, primed cont., agur message, primed flow, vitality... ezek mellé nem fér. Arcane is blade charger és strike. Blade charger ott volt bajos, h ugye az primary killre kattan be. Egyszerű terv: nekikrontok vitézül, figyelmeztető lövések a mellkasba, ha arcane kattan, akkor melee-re vált és mindenkit megöl, többieket megsebesíti...

Ám a fulmin gyanúsan sz@rul ölte a grineer-eket. Leesett, h Nightwave miatt valamikor ezt a konfigot magneticre építettem. Grineer páncélok jókat röhöghettek rajta... :B

Szal. úgy a 15. perctől az arcane buff felejtős volt, nem tudtam kivárni, mert nem reloadra meg folyamatos tüzelésre, hanem max dmg-re van állítva -de az csak pár lövés, töltenie kell utána.

Összességében: próbáld ki. Szerintem az egyik legjobb játékmód, van kihívás, de nem lehetetlen. Van benne csavar, a kis droidoktól néha agyf@ct lehet kapni. Viszont rengeteg a loot, kapod azt, ami az alap bolygón/pályán amúgy is jár, meg mellé ayatanok, endo, cell, akármik.

Index: jah, azt is csinálgatom, kell a píz lóvéra. Vmelyik nap érdekes csapat: 2 magyar, egy külföldi és én. Első kör végén kiléptünk a külföldi -talán német- sráccal. A 2 magyar kolléga jól elvolt, gyűjtögettek. De nem vittek be SEMMIT. Írtam, h time, idő, izé. Semmi. Volt, h 2-3 bigyót kellett bevinnem, h ne bukjunk. Erre erősebbek ugye. És az én killemnél is elszedték a bigyókat folyamatosan. Alapból ez nem baj, csak vigye is be. Hiába van nála 20-nál több, meg majd a kövi körben de jó is lesz. Nem lesz. Főleg ha idő lejár és kibac az index. :((( Első körnél vége is lett így, pedig nálunk még két nagy kupac volt...

Fűű, de hosszú lett. :B

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.